Molnresan enklare än någonsin när Dell EMC breddar Microsoft Support
Hem LeverantörDell Molnresan enklare än någonsin när Dell EMC breddar Microsoft Support

Molnresan enklare än någonsin när Dell EMC breddar Microsoft Support

Publicerat av: Redaktionen

De nya tjänsterna inkluderar validerade system som gör att kunderna kan bygga helt individuellt anpassade molnlösningar som ökar rörligheten, förbättrar effektiviteten och sänker kostnaderna.

  • dellMicrosoft Azures molntjänster från Dell EMC hjälper kunderna att enkelt börja använda hybridmoln, effektivisera verksamheten och få tillgång till ytterligare funktionalitet i sin IT-infrastruktur.
  • Dell EMC Validated Systems för Microsoft Exchange och Validated Systems för Microsoft SQL skapar en snabb och flexibel infrastruktur för business intelligence och samarbetslösningar.

Dell EMC utökar nu stödet för Microsofts miljöer med nya Microsoft Azure Services, validerade system för Microsoft Exchange och SQL, samt Dell EMC Hybrid Cloud System för Microsoft. De nya tjänsterna och lösningarna gör det möjligt för kunderna att förbättra sin effektivitet och sänka sina kostnader – samtidigt som man får mer flexibilitet – tack hybridmolnets mycket anpassningsbara infrastrukturlösningar.

–          I mer än 30 år har Dell EMC och Microsoft levererat innovativa lösningar som spänner över Microsoft produktportfölj till organisationer över hela världen. Tillsammans arbetar vi med att både förenkla och påskynda kundernas molnresa, genom att hjälpa dem att bygga skräddarsydda molnlösningar som skapar framtidssäkrade företag, säger Jim Ganthier, Senior Vice President för Validated Solutions Organization på Dell EMC Converged Platforms Solution Division.

Den nya serien tjänster i Azure Cloud Services, gör det enklare för kunderna att ta till sig hybridmolnstekniken och utöka kapaciteten och flexibiliteten i sin IT-infrastruktur. Dessa molntjänster hanteras och levereras av Azure. Kunderna är dessutom uppbackade av Dell EMCs företagsavtal kring kvalitet och service med teknisk support 24 timmar om dygnet. Man betalar bara för de tjänster som används och är helt befriad från långtidskontrakt. De nya tjänsterna omfattar:

  • Azure Backup– en flexibel, säker och skalbar lösning för säkerhetskopiering i Microsofts molnhanteringsportfölj. Azure Backup kräver inga förinvesteringar och prissättningen baseras helt på användningen, vilket ger betydande kostnadsbesparingar samtidigt som kunden kan skydda sin information oavsett om den ligger på virtuella maskiner och/eller på fysiska servrar – eller i Azure.
  • Azure Dev / Test Labs– en tjänst som gör det möjligt för utvecklare och testare att skapa och tillhandahålla Windows och Linux-miljöer snabbt med hjälp av återanvändbara mallar och på förhand tillhandahållna miljöer i Azure. Resultatet är en snabbare process, med mindre förluster och såväl bättre kontroll som möjlighet att snabbt skala upp sina tester.


Azure Business Continuity Solution
 – utnyttjar flera Azure-tjänster som levereras med Dell EMCs rådgivning, anskaffning, support, och löpande fakturering. Denna lösning levererar den affärskontinuitet som stora bolag kräver, även till små- och medelstora företag – mycket beroende av att den är oerhört enkel att implementera eftersom kunden varken behöver konstruera, bygga eller underhålla den.

Förenklad hantering och infrastruktur
Kunder och leverantörer inom alltifrån finans- till tekniksektorn som använder Dell EMC Hybrid Cloud System (DHCS) för Microsoft, har redan dragit stor nytta av branschens första integrerade hybridmolnslösning som ger en förenklad och automatiserad driftsättning, förenklade underhållsprocesser och oöverträffad kontroll.

Dell EMCs konvergerade infrastruktur innefattar testade och validerade referensarkitekturer, lösningar, validerade system och nyckelfärdiga system för en mängd användningsområden. Dell EMCs konvergerade infrastruktursportfölj gör att kunderna slipper ta ställning till om de ska bygga eller köpa sin infrastruktur – något som gör att de enkelt och effektivt kan dra nytta av kärnteknologi som flash och mjukvarudefinierad lagring. Dessa erbjudanden är skräddarsydda för kundernas behov, oavsett var de befinner sig på sin digitala omvandlingsresa. För att ytterligare bygga på denna strategi har Dell EMC nu tagit fram två tillägg till Validated Systems-portföljen:

 

  • Dell EMC Validated System for Microsoft SQL– ger kunderna tillgång till snabbheten hos Microsoft SQL Server 2016, till exempel in-memory-hastighet och onlinetransaktionsbehandling som är upp till 30 gånger snabbare. Tillsammans med Dell EMCs senaste PowerEdge R830-servrar går det att bygga konsoliderade lösningar med äldre databaser i en modern datalagringslösning med exceptionell prestanda och låg totalkostnad.

 

  • The Dell EMC Validated System for Microsoft Exchange– är en fullfjädrad och validerad datacenterslösning för e-arbetsbelastning. Systemet är väldigt skalbart och ger kortare ledtider vid utrullning genom att mindre tid behöver läggas på design, konstruktion, leverans och konfigurering av Exchange Server 2016. Det konvergerade systemet är framtaget för exceptionell skalbarhet och ger en sänkt ägandekostnad tack vare resurskonsolidering, optimerad design av lagring och den effektiva systemhantering som erbjuds med Dell EMCs PowerEdge R730xd-server.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>