Molntransformation i fokus när Höganäs Kakel väljer Iver
Hem NyheterMolntjänster Molntransformation i fokus när Höganäs Kakel väljer Iver som ny samarbetspartner

Molntransformation i fokus när Höganäs Kakel väljer Iver som ny samarbetspartner

Publicerat av: Redaktionen

Höganäs Kakel har valt Iver som ny samarbetspartner och helhetsleverantör av IT-tjänster.

I det nya mångåriga avtalet finns ett stort fokus på skalbarhet och transformation mot en mer molnbaserad IT-leverans.

Iver är ny helhetsleverantör av IT-tjänster till Höganäs Kakel. Höganäs Kakel ingår i Ricchettigruppen, som är en av Europas ledande koncerner inom byggkeramik. Ett tydligt fokus för samarbetet och Ivers leverans är en förflyttning av Höganäs Kakels IT till en molnbaserad miljö. Ivers leverans omfattar tjänster som bland annat Azure, Office 365, säkerhetstjänster, servicedesk, klienthantering och rådgivning.

– Höganäs Kakel är övertygade om att den bästa vägen framåt sker i nära samarbete med våra partners och kunder. Tillsamman med Iver fortsätter vår resa mot moderna molntjänster. En modern IT-infrastruktur ger oss möjligheter att tillsammans med våra kunder skapa den främsta kundupplevelsen inom kakel och tillbehör, säger Daniel Leo, CFO på Höganäs Kakel.

Molntransformation i fokus när Höganäs Kakel väljer Iver

– Att välkomna en ny kund, i detta fall Höganäs Kakel, känns fantastiskt bra. Molntjänster är den största möjliggöraren för att driva digital transformation. Vi har redan etablerat ett framgångsrikt samarbete med kunden, ett samarbete som ger oss god verksamhetsförståelse och rätt förutsättningar att leverera de tjänster som ger Höganäs Kakel bäst förutsättningar för sin fortsatta utveckling, säger Magnus Furmarker, Head of Sales Sweden, på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>