Hem Produkt Nyheter mophie introducerar ny trådlös powerbank – powerstation wireless XL

mophie introducerar ny trådlös powerbank – powerstation wireless XL

Publicerat av: Redaktionen

mophie, ett ZAGG-företag och den största tillverkaren av powerbanks i USA, släpper nu mophie powerstation wireless XL.

mophie introducerar ny trådlös powerbank – powerstation wireless XL 4Den är tillgänglig direkt via Apple.se och mophie.com.

Nya Powerstation wireless XL är utformad för att enkelt och snabbt ladda iPhone och andra Apple-enheter med trådlös teknik (qi) med möjlighet att trådlöst kunna ladda både powerbanken samt kunna ladda alla qi-kompatibla enheter. Powerstation wireless XL har vidare en USB-C-port (input/output) för snabbladdning samt en lightning-ingång.

Powerstation wireless XL, med ett ett 10.000 mAh-batteri, ger en iPhone upp till 55 timmars extra användning. Med den trådlösa laddningsfunktionen kan en användare ladda alla sina qi-kompatibla Apple-enheter trådlöst, samt även ladda sin powerstation via trådlös laddning. Via en USB-C PD-port som levererar upp till 18 watt, kan en iPhone-användare få upp till 50 procent batteriladdning på bara 30 minuter. Två enheter kan dessutom laddas samtidigt med hjälp av både USB-C-porten och den trådlösa laddningsytan.

mophie introducerar ny trådlös powerbank – powerstation wireless XL 5– Med vår nya powerstation får man bekvämligheten med trådlös laddning och snabb USB-C-laddning i en enhet för att tillgodose Apple-kundernas strömbehov. Powerstation wireless XL är både elegant och funktionell med sin högglansiga yta och metalram, säger Gavin Slevin, Europachef på ZAGG.

Powerstation Wireless XL har en lightning-ingång, vilket ger användarna möjlighet att enkelt ladda powerstation-batteriet med samma kabel som de laddar sina Apple-enheter. Dessutom kan den laddas via USB-C-porten.

Ytterligare funktioner:

  • Kapacitet: 10.000 mAh
  • Effekt: 18W med snabbladdningsfunktion
  • Laddning med Prioritet+ som överför ström först till din iPhone innan powerstation börjar ladda.
  • 
Ladda upp trådlöst. Ladda upp powerbanken genom att bara lägga den på valfri laddplatta.
  • Universal Wireless Charging. Ladda alla qi-kompatibla enheter trådlöst.
  • Strömindikator med fyra led-lampor visar laddningsstatus och aktuell batteritid.
  • Trippeltestade litiumpolymerbatterier. Varje batteriprodukt från mophie testas i tre olika produktionssteg för att säkerställa oöverträffad produktion, effektivitet och byggkvalitet, tillsammans med pålitlig och långvarig prestanda.

Powerstation wireless XL kompletterar mophies sortimentet av flexibla och portabla batterilösningar utvecklade för att ladda alla Apple-enheter: från iPhone, iPad till MacBook Pro.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>