Hem Produkt Nyheter mophie introducerar trådlösa laddplattor som klarar flera Apple-enheter

mophie introducerar trådlösa laddplattor som klarar flera Apple-enheter

Publicerat av: Redaktionen

ZAGG-företaget mophie, ledande inom trådlösa laddplattor i USA, släpper för första gången trådlösa laddningsplattor för flera enheter.

mophie introducerar trådlösa laddplattor som klarar flera Apple-enheter 3Den dubbla trådlösa laddningsplattan samt den trådlösa laddningsplattan 3-i-1 laddar snabbt och enkelt Apple-tillbehör. De nya produkterna finns nu på apple.se och kommer att finnas tillgängliga nästa vecka på utvalda Apple Stores samt mophie.com.

De båda trådlösa laddningsplattorna är utvecklade för att säkert leverera upp till 7,5 watt ström till alla Qi-komplatibla iPhone eller AirPods. Man placerar den trådlösa enheten enkelt på plattan och laddningen börjar omedelbart.

– Vi är stolta över att introducera en mängd olika laddningslösningar som säkerställer att våra kunder kan hålla sina mobila enheter laddade för att möta kraven i det dagliga livet. Med släta, polerade ytor som ser bra ut på alla bord ger de trådlösa laddplattorna det mest bekväma sättet att ladda upp till tre favoritenheter, säger Gavin Slevin, General Manager, ZAGG International.

3-in-1 wireless charging pad

Den trådlösa 3-i-1-laddningsplattan laddar bekvämt iPhone, AirPods och Apple Watch från ett centralt ställe. Laddplattan har särskilda platser avsedda för AirPods och Apple Watch. För Apple Watch finns ett integrerat laddningsstativ som ger den perfekta vinkeln för Nightstand Mode och en bra överblick av klockskärmen.

Dual wireless charging pad

Den dubbla trådlösa laddningsplattan är framtagen för att ladda två kompatibla iPhones (eller AirPods) snabbt och effektivt. En extra USB-A-port gör att även en tredje USB-enhet kan laddas samtidigt, som till exempel Apple Watch.

Billaddare med USB-C

Förutom de trådlösa laddplattorna släpper mophie även två nya billaddare som är utformade för att göra alla bilar till rullande laddstationer. Modellerna är tillverkade av anodiserad aluminium och har en USB-C-port för att snabbt kunna ladda enheter med upp till 18 watt. De har en laddningsindikator och en minimalistisk design som passar de flesta bilinredningar. De två nya modellerna inkluderar:

USB-C billaddare

Enkel USB-C-port med höghastighets 18W PD-utgång.

Dubbel USB-billaddare

En USB-C PD 18W-port och en USB-A 12W-port, totalt 30 watt.

Pris och tillgänglighet

De båda laddplattorna samt billaddarna finns nu tillgängliga på Apple.se, mophie.com samt snart på utvalda Apple-butiker. Priset på mophie 3-i-1 trådlös laddningsplatta är 1590 kronor och mophie dual wireless charging pad kostar 1190 kronor. USB-C car charger, billaddaren med ett usb-c-uttag kostar 289 kronor och billaddaren med två uttag – Dual USB-C car charger – har ett rekommenderat pris på 359 kronor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>