mophie släpper flera modeller i sin trådlösa laddserie snap+
Hem Produkt Nyheter mophie släpper nu flera modeller i sin trådlösa laddserie snap+

mophie släpper nu flera modeller i sin trådlösa laddserie snap+

Publicerat av: Redaktionen

mophie, ledande inom powerbanks och trådlös laddning, släpper nya modeller i sitt snap+ ekosystem av trådlösa laddare.

De fyra nya laddlösningarna erbjuder upp till 15 watt trådlös laddning av flera enheter hemma eller på språng.

De nya produkterna är MagSafe-kompatibla för iPhone-modellerna 12–14, men fungerar för andra Qi-kompatibla mobiltelefoner tack vare den medföljande magnetiska snap-adaptern.

De nya tilläggen till serien snap+ inkluderar följande:

snap+ multi-device travel charger (1 349 kronor)
mophie släpper flera modeller i sin trådlösa laddserie snap+Nya reseladdaren från mophie har allt man behöver för att ladda flera enheter på språng. Den kompakta och ihopvikbara laddaren har en trådlös laddningsplats (7,5-15W) för en mobiltelefon samt ett par AirPods (5W). Det går också att ladda två ytterligare enheter med upp till 10 watt med hjälp av de extra portarna: USB-C och USB-A. Till reseladdaren ingår ett smidigt resefodral, 30W USB-C-väggadapter, USB-C-kabel samt en snap-adapter.

snap+ 3-in-1 wireless charging stand (1 349 kronor) 
Nya snap+ 3-in-1 wireless charging stand är ett trådlöst laddningsstativ för mobiltelefonen, med en trådlös laddningsplatta (5W) för dina hörlurar och två klockadaptrar som för en Apple Watch respektive en Samsung Galaxy Watch. Telefonstativet har en viktad stålbas för att hålla saker stabila och säkra, är MagSafe-kompatibelt, visar din telefon i stående eller liggande läge och fungerar med icke-magnetiska telefoner tack vare den medföljande snap-adaptern. 3-i-1 stället levererar upp till 15 watt trådlös ström för Android-enheter och upp till 7,5 watt ström för Apple-enheter. Den medföljande snap-adaptern ger ett magnetiskt grepp och laddning till alla mobiltelefoner som är kompatibla med trådlös laddning.

snap+ charging stand & pad (1 049 kronor)
Det MagSafe-kompatibla laddningsstativet snap+ charging stand & pad håller telefonen upprätt i stående eller liggande horisontellt läge med starka magneter samtidigt som den laddas med 7,5-15W trådlös ström beroende på mobilmodell. Det finns också en utsedd plats för laddning av AirPods med trådlös laddning på 5 watt. Stativet levereras också med en snap-adapter som gör att Qi-kompatibla telefoner kan fästas magnetiskt på stativet och ladda.

snap+ charging stand (799 kronor)
Som laddstället ovan, men utan möjlighet att ladda hörlurar trådlöst i bottenplattan.

Tillgänglighet
Tre av fyra av de nya tillbehören i serien snap+ finns tillgängliga nu på ZAGG.com samt senare i november på Elgiganten och andra utvalda butiker. Produkten snap+ 3-in-1 wireless charging stand beräknas bli tillgänglig i december. Produkterna har två års garanti och tillverkas av återvunnen plast samt har en plastfri förpackning med återvunna material

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>