Motorola lanserar nya Moto G, Moto X Play och Moto X Style

Motorola lanserar nästa generation av sina mest populära telefoner Moto G och Moto X. De nya telefonerna har högklassiga kameror och imponerande mjukvara som bygger på senaste versionerna av Android Lollipop – allt till att fantastiskt pris.

Motorola Moto

 Nya Moto G – alltid där för dig

Nya Moto G är telefonen som bokstavligt talat förblir vid din sida i alla väder. Med IPX7-skyddsklassning och Corning Gorilla Glass är mobilen vatten- och reptålig vilket gör att den står emot både regniga sommardagar och fula repor på skärmen. Utrustad med en kamera på 13 megapixel och ett batteri som håller hela dagen kan du fånga ögonblick från resan eller vardagen, enbart genom en snärt med handleden. Telefonen kan anpassas med skal tillgängliga i ett stort urval färger.

  • Det är kul att se att Motorola är tillbaka på den svenska marknaden med flera starka produkter. Vi tror särskilt mycket på nya Moto G som börjar säljas i augusti. Moto G är ett bra exempel på en modern smartphone som ger mycket mobil för pengarna, säger Anders Elmby, Handset Manager Tele2.
  • Motorola har visat en uppfriskande förmåga att skapa innovation inom både smartphones och wearables. Moto G kommer att få en tydlig plats i vårt sortiment som en prisvärd kvalitetsmobil, säger Kamran Alemdar, pr- och informationschef på Tre.

Moto X Play och Moto X Style – Två nya tillskott till Moto X- familjen

Utrustad med en Qualcomm® Snapdragon ™-processor lever Moto X Play upp till sitt namn som en kraftfull telefon för spel, streaming och multitasking. Med 48-timmars batteritid och en vattenavvisande design är den en perfekt kompanjon dag som natt, i regn och solsken. Vare sig du vill ha en telefon att pendla med till jobbet, att använda under arbetsdagen eller på fritiden har Moto X Play så lång batteritid att den håller till nästa dag. Med en 5,5-tums HD-skärm som sträcker sig från kant till kant och en kamera på 21 megapixel tar du fantastiska bilder och videos, som du sen kan välja att se direkt på skärmen eller dela med dina vänner.

Moto X Style är telefonen som varken kompromissar med designen eller prestandan. Du kan välja mellan en mängd olika färger eller autentiskt material så som saffianoläder och äkta träslag.* Telefonen är perfekt för underhållning med en 5,7-tums skärm som sträcker sig från kant till kant och ett kraftfullt stereoljud. Kameran på 21 megapixel tar kristallklara bilder och videos. Den visar din bästa sida oavsett om du tar selfies eller ringer videosamtal då 5-megapixelkameran på framsidan har vidvinkelobjektiv och en selfie-blixt. Telefonen laddas med 10 timmars batteritid på bara 15 minuter tack vare tekniken TurboPower.

Pris och tillgänglighet Moto G finns tillgänglig för ca 2000 kr. Telefonen kommer finnas till försäljning hos Tre, Tele2 och Elgiganten inom kort. Moto X Play finns från augusti tillgänglig för ca 3500 kr. Moto X Style finns från september tillgänglig för ca 4500 kr.

Post Comment