Motorola lanserar nytt partnerprogram med fokus på tillväxt

Motorola lanserar idag sitt nya partnerprogram ‒ Motorola Enterprise Partner Program.

Motorola lanserar nytt partnerprogram med fokus på tillväxt
Jean Baptiste Guillemot, COO på Motorola i Europa

Ett strategiskt initiativ som erbjuder ett nytt sätt för företag att samarbeta med Motorola och få utökad tillgång till en rad funktioner och marknadsfärdiga strategier.

Motorola Enterprise Partner Program innefattar en rad smartphonemodeller, som alla är certifierade med Android Enterprise Recommended. De erbjuder den högsta nivån av företagsklassad säkerhet och ger IT-chefer tillgång till företagsredo hård- och mjukvara, effektivare distribution och regelbundna säkerhetsuppdateringar.

Säkerhet har alltid varit viktigt för Motorola, och som ett svar på de ökande cyberhoten mot mobiltelefoner, presenterades nyligen säkerhetslösningen ThinkShield for mobile. ThinkShield for mobile är en del av Lenovos befintliga ThinkShield-portfolio, och erbjuder företagsklassad säkerhet, kontroll, produktivitet och service för smartphones.

ThinkShield for mobile erbjuder en ren Android OS-upplevelse för att minimera risken för sårbarheter i Motorolas telefoner. Lösningen erbjuder säkerhet i flera lager, byggd på Motorolas säkerhetsplattform i världsklass, som ger sömlös kontroll och produktivitet och fungerar som en helhetslösning med säkerhet genom hela produktens livscykel.

Genom att bygga ut Thinkshields säkerhet till att även innefatta smartphones, erbjuder Motorola och Lenovo en unik möjlighet till högkvalitativ säkerhet över alla produktkategorier i sitt sortiment.

Nya Motorola Enterprise Partner Program erbjuder ett ekosystem för partner och företagskunder, som inkluderar:

  • Marknadsföringssupport – exklusiv tillgång till underlag för marknadsfärdiga strategier
  • Kommersiell support – innehållandes rabatter, prisjämförelser, individuella belöningar
  • Utbildning – utbildning om produkter, tjänster och lösningar, samt tillgång till demoproduker och VIP-tillträde till exklusiva events och webinar

Jean Baptiste Guillemot, COO på Motorola i Europa, säger:

En viktig del av vår tillväxtstrategi i Europa har varit företagsmarknaden och stort fokus där är att stärka våra relationer med europeiska partners.

Vi har fördubblat resultaten jämfört med föregående år och haft framgångar på de flesta vertikalmarknader. Nu tar vi ytterligare ett steg för att stärka våra relationer med kanalen och små-och medelstora företag.

Motorola Enterprise Partner Program har tagits fram för att leverera skräddarsydda lösningar och bygga en stark grund för våra partners att växa snabbare än någonsin förr – och tillsammans kan vi ta samarbetet längre.

Motorola Enterprise Partner Program drivs av ett projektledarteam och innefattar hands-on, skräddarsytt stöd från Motorola, såsom teknisk support, tillgång till en dedikerad portal och förhandsåtkomst till nyheter och lanseringar.

Motorolas ekosystem av produkter och applikationer som utgör det nya Motorola Enterprise Partner Program, har tillgång till Android Enterprise Ready Program samt Thinkshield for mobile och fokuserar på att tillhandahålla innovativa lösningar, förstklassig användarupplevelse och en komplett produktservice ‒ leverantör till användare.