Motorola och Zimperium i samarbete för ökad säkerhet till företagskunder via ThinkShield
Hem NyheterSäkerhet Motorola och Zimperium i samarbete för ökad säkerhet till företagskunder via ThinkShield

Motorola och Zimperium i samarbete för ökad säkerhet till företagskunder via ThinkShield

Publicerat av: Redaktionen

Motorola och Zimperium, en global ledare inom mobil säkerhet, kan nu presentera ett nytt samarbete för att erbjuda företagskunder ett branschledande skydd mot cybersäkerhetshot mot mobiltelefoner.

Motorola och Zimperium i samarbete för ökad säkerhet till företagskunder via ThinkShield

Detta via Motorolas plattform ThinkShield for mobile.

Säkerhet har länge varit fokus för Motorola och genom att addera en säkerhetslösning från Zimperium utökas säkerheten för företagskunder på Motorolas telefoner.

Zimperiums lösning kommer skydda Motorolas enheter genom att:

  • använda artificiell intelligens för att skydda mot så kallade dagnollattacker. Detta genom att analysera enhetens beteende för att upptäcka och blockera tidigare okända skadeprogram
  • använda on-device-detektering i realtid. Zimperium zIPS övervakar alltid enhetens beteende. Applikationen körs direkt på enheten och är inte beroende av anslutning mot server eller molnet
  • implementera företagsklassad IT-forensik: möjliggör för företag att analysera incidenter efter attacker och intrångsförsök
  • Använda avancerad analys såsom klassificering av skadlig kod, sekretess/säkerhetsbetyg och rapportering

Genom tillägget av Zimperium kommer plattformen ThinkShield for mobile att använda det enda maskininlärningsbaserade skyddet i realtid som finns på enheter. Detta ger ett komplett säkerhetserbjudande till Motorolas smartphones för skydd mot nätfiske, skadliga appar och attacker.

‒ Vårt mål med plattformen ThinkShield för mobile är att fortsätta hålla våra företagskunder skyddade, trots ständigt ökande hot mot mobila enheter och samtidigt mer krävande användning, hantering och servicebehov av enheterna, säger Sudhir Chadaga, strategichef på Motorola. Att samarbeta med Zimperium kommer att ge ett ytterligare ett lager av säkerhet till vår plattform, vilket skänker ytterligare trygghet till våra kunder.

Motorolas plattform Thinkshield for mobile erbjuder lösningar som ökar produktiviteten och skyddar känslig data mot mobila säkerhetshot. ThinkShield för mobile följer fyra grundläggande principer: rent operativsystem, säkerhet genom design, always-on-hantering, och en helhetsapproach.

‒ Vi är glada att lägga till Zimperiums branschledande, realtids hot- och riskdetektering i Motorolas plattform ThinkShield för mobile, säger Akhil Bhutani, Senior Vice President för affärsutveckling på Zimperium. Motorolas företagskunder kan nu förbättra skyddet av sina mobila enheter, och sänka den totala riskexponeringen för hela företaget.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>