Videokonferens allt mer kanalvänligt
Hem Nyheter Movex-konsulten Accure allt större

Movex-konsulten Accure allt större

Publicerat av: Redaktionen

Det går bra för göteborgsbaserade Accure. Åtminstone om man ska döma av deras rekryteringstakt. Under förra året anställde man tolv personer. I år har man tagit in ytterligare tre. Senast anställdes Lina Stenback och tidigare i år skaffade man ny försäljningschef och ny COO.

– Det är oerhört spännande att få komma till Accure som är i en transformativ fas, när man går mot att bli ett större företag, säger Lina Stenback som tidigare arbetad på Visma Agda.

Lina Stenback blir projektledare och har en bakgrund inom redovisning, payroll och HR i ledande positioner med fokus på system och administrativa processer.

Utöver företagets huvudkontor i Göteborg har man även ett danskt kontor. Nu planerar man att etablera sig i Finland, Frankrike, USA, Australien, Tyskland, Schweiz och Österrike och säger sig behöva anställa ytterligare 40 personer de kommande två åren.

Accure arbetar med lösningar inom dokumenthantering för främst M3/Movex och omsätter runt 20 miljoner kronor. Bland deras största partner finns Pulsen och Infor.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00