MUNTERS DATA CENTER TECHNOLOGIES BLIR ETT NYTT AFFÄRSOMRÅDE
Hem DISTRIBUTÖRTech Data MUNTERS DATA CENTER TECHNOLOGIES BLIR ETT NYTT AFFÄRSOMRÅDE

MUNTERS DATA CENTER TECHNOLOGIES BLIR ETT NYTT AFFÄRSOMRÅDE

Publicerat av: Redaktionen

Munters, en världsledande leverantör av energieffektiva lösningar för luftbehandling, gör en organisatorisk förändring där Data Center Technologies blir ett nytt affärsområde från 1 juli 2022.

Datacenter är ett prioriterat och växande marknadssegment där Munters utvecklas väl genom ledande lösningar, vilket resulterat i stor uppmärksamhet på marknaden och stark tillväxt.

MUNTERS DATA CENTER TECHNOLOGIES BLIR ETT NYTT AFFÄRSOMRÅDE

Stefan Aspman

Våra datacenterlösningar, teknologier och kundprojekt är specialiserade för segmentet och drar därför nytta av ett ökat organisatoriskt fokus. För att decentralisera affärsansvaret och förenkla vårt sätt att arbeta, kommer Data Center Technologies att bli ett nytt affärsområde från den 1 juli 2022.

Stefan Aspman, för närvarande Group Vice President och Head of Commercial Excellence and Strategic Marketing på Munters har utsetts till President för affärsområdet Data Center Technologies. Inledningsvis kommer Stefan att kombinera denna roll med sitt nuvarande uppdrag.

Med den organisatoriska förändringen kommer Munters att ha tre affärsområden: AirTech, FoodTech och Data Center Technologies. Som övriga affärsområden kommer Data Center Technologies att ha ett eget resultatansvar och ansvar för hela värdekedjan för att möjliggöra lönsam tillväxt. I samband med Kv2-rapporten 2022 kommer omräknade räkenskaper för 2020 – 2022 för den nya organisationsstrukturen att presenteras.

“Omorganisationen kommer genom ett ökat fokus att maximera det värde affärsområdena kan tillföra våra kunder på ett effektivt sätt. Jag är mycket glad att Stefan Aspman har tackat ja till rollen som President för Data Center Technologies. Hans starka kommersiella kunnande, globala affärserfarenhet och beprövade ledarskap tillsammans med datacenterteamets ledande industriella kompetens kommer att ytterligare stärka segmentet i denna viktiga tillväxtfas,” säger Klas Forsström, VD och koncernchef för Munters.

”Jag ser fram emot att vidareutveckla vårt kunderbjudande för datacenters tillsammans med vårt kompetenta team. Data Center Technologies har potential att fortsätta sin positiva utveckling i både USA och i Europa. Det nya affärsområdet kommer att tillhandahållas den struktur och de resurser som behövs för att förverkliga våra långsiktiga ambitioner och strategi. Det understryker också vårt starka engagemang för datacentersegmentet och förbereder oss för ytterligare expansion,” säger Stefan Aspman.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00