Natasa Pavicevic ny	senior affärsutvecklare på Alite International
Hem Kvinnor på Kanalen Natasa Pavicevic ny senior affärsutvecklare på Alite International

Natasa Pavicevic ny senior affärsutvecklare på Alite International

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Alite International fortsätter att växa och rekryterar en ny medarbetare till kontoret i Malmö när Natasa Pavicevic tar rollen som Senior Business Developer på avdelningen för affärsutveckling. Natasa Pavicevic har bland annat en bakgrund från Sony Mobile där hon arbetade med programvaruprojekt.

IT-Kanalen.se

Natasa Pavicevic, senior affärsutvecklare på Alite International

– Jag älskar den nära kommunikation med kunder. Men jag älskar även snabb och lönsam utveckling, tillväxt, innovation och utmaningar. Allt det här finns på Alite International, så det var inte ett särskilt svårt val, säger Natasa Pavicevic.

Natasa, har bland annat en bakgrund från Sony Mobile, där hon under många år varit inblandad i olika för programvaruprojekt mobiltelefoner och drivit stora komplexa projekt i globala organisationer.

– Natasas långa erfarenhet från olika projektledningsroller i internationella företag och inom IT och kommunikationsbranschen, kommer väl till pass när vi nu skall möta en allt större efterfrågan på digital affärsutveckling, säger Fredrik Alstierna, VD på Alite International.

Natasa Pavicevic blir placerad på huvudkontoret i Malmö, men Alite har också kontor i såväl Stockholm som Göteborg, där man nyligen öppnade ett kontor. Alite arbetar med att hjälpa globala företag att skapa digitala intäkter. Det gör man på antingen redan existerande affärsmodeller, eller genom att hjälpa kunden att skapa helt nya, digitala affärsmodeller. Kunderna återfinns bland annat inom försäkring, förlagsverksamhet, telekom och traditionell

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>