NCC har valt IFS Cloud ERP och EAM för att effektivisera sin verksamhet i Norden
Hem NYHETERFÖRETAGSNYHETER NCC har valt IFS Cloud ERP och EAM för att effektivisera sin verksamhet i Norden

NCC har valt IFS Cloud ERP och EAM för att effektivisera sin verksamhet i Norden

Publicerat av: Redaktionen

IFS meddelar att det ledande nordiska byggföretaget NCC har valt IFS Cloud för att förbättra effektivitet och produktivitet i sin verksamhet i Sverige, Norge, Finland och Danmark.

NCC letade efter en långsiktig standardlösning inom branshen som skulle göra det möjligt för dem att anpassa sina centrala avtals-, ekonomi- och projektledningsprocesser, för att bättre optimera kontrollen över sina projekt.

En omfattande urvalsprocess resulterade i att NCC valde IFS Cloud som lösning. IFS Cloud kommer att ersätta NCCs nuvarande Infor Lawson ERP och IBM Maximo EAM-lösning, vilket kommer hjälpa dem att få insyn i hela sin verksamhet, förbättra operativ effektivitet och effektivisera redovisningsprocesser.

I april började IFS Cloud EAM framgångsrikt användas av 535 användare inom NCCs dotterbolag NCC Industry, för att förbättra produktivitet och minska kostnader. Implementeringen stöttades av IFS partner Cillco. Denna lösning är designad för att hantera byggbranschens komplexa underhållskrav, och den kommer göra det möjligt för NCC att stödja underhållet av sina operativa tillgångar, vilket i sin tur kommer att hjälpa NCC på resan till hållbarhet genom att förlänga tillgångarnas livslängd.

NCC behövde också en lösning som skulle komplettera deras pågående fokus på hållbarhet och som kunde stödja deras digitala transformationsmål. IFS Cloud kommer bidra till just detta, och göra det möjligt för NCC att enklare bygga, hantera och mäta sina hållbarhetsinvesteringar kring ESG.

– Vi går igenom en strategisk digital transformationsresa, säger Kari Kulotie, CIO på NCC. Och att bli allt mer datainformerade är ett av våra främsta mål på vägen mot att nå våra övergripande mål och upprätthålla den högsta nivån av service för våra kunder.

Kulotie fortsätter:

NCC har valt IFS Cloud ERP och EAM för att effektivisera sin verksamhet i Norden– Byggbranschen har en utmanande och mycket konkurrensutsatt marknad, och genom att bli mer datainformerad och därigenom kunna fatta beslut baserat på korrekt data, kommer vi få bättre kontroll över vår verksamhet. Vi är övertygade om att IFS Cloud är det rätta valet för denna uppgift och ser fram emot att fortsätta arbeta med IFS.

NCC har också valt IFS Succsess Services-tjänsten för att stödja implementeringen av IFS Cloud, samt för att utveckla verksamheten på ett allmänt plan.

­– Vi är mycket glada över att bli utvalda att stödja NCC i denna spännande transformation, säger Ann-Kristin Sander, Nordenchef på IFS. NCC är en viktig aktör i den nordiska byggbranschen. Vi ser fram emot att hjälpa NCC att nå sina mål att bli allt mer datainformerade, och på så sätt öka deras kontroll över verksamhetens kärnprocesser. NCCs fokus på hållbarhet passar bra in i våra värderingar, vi tror starkt på hållbara investeringar och det värde de kan ge företag. Våra organisationers gemensamma fokus på hållbarhet betyder att NCCs och IFS sammarbete är både naturligt och givande.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00