NEC förändrar upplevelsen av videoväggar

Idag meddelar NEC Display Solutions att man utökar sitt sortiment av videoväggslösningar med de två nya bildskärmarna MultiSync UN551S och MultiSync UN551VS.

De nya 55-tumsmodellerna har den senaste tekniken för ökad tillförlitlighet, enhetlig uppspelning av bildmaterial samt är enkla 8a745c18-07bf-45ca-a41b-20e3ffa94116att installera. Eftersom att den dynamiska visningsupplevelsen är nödvändig för att engagera en publik är skärmarna utmärkta att använda som stora digitala ytor i butiksmiljöer, snabbmatsrestauranger och på allmänna platser.
Bildskärmarna har en plan bildpanel som sträcker sig från kant till kant, vilket gör det möjligt att ansluta flera skärmar till varandra. Genom den ultratunna ramen blir bilden extremt enhetlig på alla anslutna skärmar och erbjuder en obehindrad tittarupplevelse med blott ett minimalt bildavbrott på bara 0,9 mm per skärm.
På grund av videoväggarnas S-IPS-paneler får skärmarna utmärkt bildkvalité och enastående färgåtergivning i både stående- och liggande skärmläge, likaså genom att titta från extrema vinklar. Tack vare ljusstyrkan i skärmarna är bildinnehållet både läsvänligt och enkelt att ta till sig. UN551VS-skärmens ljusstyrka ligger på 500 cd/m² och är väl lämpad för kontrollerbara ljusförhållanden. UN551S-skärmen har en högre ljusstyrka på 700 cd/m² vilket är till fördel för majoriteten av applikationerna där till exempel omgivningen är mer ljusstark och säkerställer motsvarande högre ljusstyrka för att skapa en hög bildkvalitet.

– Vi vet att en förbättrad videoupplevelse är A och O när det kommer till videoväggslösningar. Därför har vi utvecklat kapaciteten inom vår videoväggsteknik genom att installera avancerade intelligenta funktioner. De nya UN551S- och UN551VS-skärmarna är perfekta att använda inom detaljhandel, företag, broadcasting, snabbmatsrestauranger och på alla allmänna platser där man kan tillämpa stora bildskärmslösningar, säger Henrik Breda, nordisk försäljnings- & marknadsdirektör på NEC Display Solutions.
Andra fördelar med NEC’s nya MultiSync® UN551S och MultiSync® UN551VS: ? Enkel installation – Enkel att installera och uppgradera genom att använda integrerbara och högpresterande OPS Slot-in-PC-lösningar, utan att behöva använda kablar eller externa enheter.  ? Pålitlig prestation dygnet runt – UN551S- och UN551VS-skärmarna är beprövade för att klara av applikationer dygnet runt. De levererar den högsta driftsäkerheten, vilket ger kontinuerlig drift för kritiska applikationer.  ? Enkla att underhålla och drifta – erbjuder full fjärrövervakning för att kontinuerligt förebygga underhåll. Med NaViSet Administrator 2 kan alla uppkopplade bildskärmsenheter manövreras från en central plats.
Läs

Post Comment