Nya lanseringar från NEC Display Solutions
Hem Produkt Nyheter Nya lanseringar från NEC Display Solutions

Nya lanseringar från NEC Display Solutions

Publicerat av: Redaktionen

NEC InfinityBoard lanseras i Europa – förenklar samarbeten och kommunikation på företag och i mötesrum

Nya lanseringar från NEC Display Solutions 3NEC Display Solutions Europe meddelar idag att de lanserar sin displaylösning NEC InfinityBoard i hela Europa.

I en värld där många anställda jobbar från olika platser och inte längre har en fast arbetsplats, kämpar företag med att maximera anställdas produktivitet och skapa bättre arbetsförutsättningar för arbetsteamen. Det här kräver verktyg som optimerar samarbeten genom at kombinera god visningsupplevelse med applikationer för att dela, se över och redigera innehåll. NEC InfinityBoard är en kraftfull och skalbar allt-i-allo-lösning som passar för möten, presentationer, brainstorming-sessioner, videokonferenser och samarbetsworkshops.

NEC InfinityBoard har en UHD-skärm på 65 tum eller 84 tum. Skärmen har en ”pixelfri” bildåtergivning, och med InfintityBoarden tillkommer en Huddlykamera som kan rotera i 120 grader, 40W konferenshögtalare och en modulär OPS Slot-in PC.

NEC InfinityBoard är sömlöst integrerad med Microsoft  Windows 10 IoT Enterprise och baseras på NEC MultiSync® InGlass Touch UHD-skärmar.

Valet av applikationer kan anpassas utifrån användarens behov och med skärmen tillkommer interaktiva stylus-pennor.

Med InfinityBoard tillkommer även Mosaic Hub, vilket är en virtuell arbetsyta där team som befinner sig på olika platser i realtid kan arbeta med dokument, text, bilder och skisser på samma expanderbara arbetsyta. Mosaic Hub är designad för skärmar i storbildsformat och fungerar med videosamtal.

Nya lanseringar från NEC Display Solutions 4– Enligt Futuresource Consulting är mer än var femte mötesdeltagare idag med på distans. Därmed står flera företag inför utmaningen att optimera produktiviteten i arbetsteam som inte är på samma plats geografiskt. Med NEC InfinityBoard kan företag effektivisera uppgifter som kräver samarbete och kommunikation mellan anställda som befinner sig på olika platser i världen. NEC InfinityBoard är branschens mest kompetenta lösning för mötesrum och vi har redan fått utmärkt feedback på den tidiga utrullning vi gjorde på utvalda marknader. Vi är stolta över att äntligen få lansera NEC InfinityBoard i hela Europa” säger Joakim Abrahamsson, Channel Sales Manager på NEC Display Solutions i Norden.

– Globaliseringen i kombination med de flexibla arbetssätt som är på framfart i dagens samhälle betyder att företag och organisationer i alla storlekar kämpar för att stödja arbete över flertalet geografiska platser och det är därför NEC har designat InfinityBoard för att ge branschen flexibiliteten den behöver”, fortsätter Abrahamsson.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>