Neo4j tog priset som årets SaaS-bolag i Norden
Hem Nyheter Neo4j tog priset som årets SaaS-bolag i Norden

Neo4j tog priset som årets SaaS-bolag i Norden

Publicerat av: Redaktionen

Neo4j, ledande inom grafteknik, har utsetts till SaaSiest Company in the Nordics 2021.

Priset delades ut i samband med avslutningen av SaaSiest-konferensen som genomfördes virtuellt i regi av branschnätverket SaaS Nordic.

Utmärkelsen bygger på en omröstning bland de 750 medlemmarna i SaaS Nordic, SaaS Nordics VD-nätverk, samt ledande investerare i SaaS-bolag. Under SaaSiest-konferensen medverkade Neo4j:s VD Emil Eifrém i en diskussion med Thomas Sjöberg och Daniel Nackovski från SaaS Nordic.

– Jag träffade Emil för mer än 15 år sedan och såg de första stegen på denna fantastiska resa till toppen. Många år senare tittar vi nu på en dubbel enhörning. Neo4j är en värdig vinnare av SaaSiest Company i Norden på SaaSiest 2021 och jag ser fram emot att följa dem i framtiden!, säger Thomas Sjöberg, medgrundare på SaaS Nordic.

Neo4j tog priset som årets SaaS-bolag i NordenPå webbsändningen under SaaSiest-konferensen ställde SaaS Nordic frågan om vilka framgångsfaktorer som gjort Neo4j till ett av de högst värderade techbolagen i Norden.

Emil berättade att de hämtat inspiration från 2000-talets största tech-succéer– företag som Google, Facebook och eBay. De har alla en extremt datadriven affärsmodell men har byggt sin framgång utan att luta sig mot konventionell databasteknik. Det övertygade Neo4j om att det finns ett betydande glapp på marknaden där Neo4j kan slå in en kil och växa med sin grafdatabas.

Neo4j såg också tidigt att deras användare, systemutvecklarna, hade ett växande inflytande över inköpsbesluten – en följd av den digitala transformationen där bransch efter bransch blir teknikdriven. Därför lades mycket energi på att bygga nätverk bland utvecklare för att sprida produkten.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>