NETATMO Lanserar en ny APP till weather station för smartphone

unnamedNetatmo, ett innovationsföretag som utvecklar hemelektronik för en bättre och uppkopplad livsstil, lanserar idag en ny version av appen till Weather Station for Smartphone.

Den nya appen är optimerad för smarta mobiler med stora skärmar, såsom iPhone 6S eller Samsung Galaxy S6 Edge.

Appen har ett helt nytt gränssnitt med en modern och stilren design. Dess färger och teman anpassas i realtid beroende på vilken tid på dagen det är och molninghet. Appen har en användarvänlig display där all information samlas från Weather Station och dess tillbehör. Man kommer direkt åt WeatherMap som är världens största väderövervakningsnätverk och som samlar in och visar den information som registrerats och offentliggjorts av Netatmos Weather Station-användare över hela världen.

Netatmos Weather Station erbjuder en komplett lösning för alla som vill ha full kontroll på väderförhållandena genom att övervaka miljöfaktorer både inomhus och utomhus, såsom temperatur, luftfuktighet, lufttryck, CO2-nivån och buller. Den insamlade informationen överförs till användarens smarthphone och sänder uppmaningar om att förbättra välbefinnandet inomhus och anpassa utomhusaktiviteterna baserat på rådande väderförhållanden.

Tillgänglighet och bilder

iOS-användare kommer att kunna ladda ner den nya appen från och med idag. Android och Windows-versioner kommer finnas tillgänglig från den 13 november.
För bilder, var god besök https://www.netatmo.com/en-US/site/press#press-visuals

Post Comment