Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Netel förlänger och utökar avtalet med Iver

Netel förlänger och utökar avtalet med Iver

Publicerat av: Redaktionen

Netel, som bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Tyskland, har förlängt och utökat avtalet avseende arbetsplatstjänster med Iver.

Netel förlänger och utökar avtalet med IverDet nya avtalet sträcker sig över tre år och beräknas vara värt drygt 10 mkr.

Entreprenadbolaget Netel som bygger fysiska tele-, bredbands- och elnät i Norden och Tyskland åt teleoperatörer, nätägare, fastighetsägare, byggföretag, bostadsbolag och bostadsrättsföreningar har tecknat ett nytt avtal med Iver avseende leverans av arbetsplatstjänster.

Iver ska leverera en komplett tjänst, som bland annat innehåller hårdvara, installation, support, försäkring samt miljöhantering, till en fast månadskostnad per användare. Utöver leveransen av arbetsplatstjänster levererar Iver även IT-drifttjänster till Netel.

– Med detta avtal säkerställer vi att vi får en komplett IT-leverans där vår partner Iver får, och tar, fullt ansvar för vår IT-infrastruktur och verkar som vår externa IT-avdelning, säger David Wirsén, CIO på Netel.

– Det känns förstås fantastiskt bra att vi får förnyat och utökat förtroende av Netel som för tredje gången väljer att förlänga avtalet med oss. Förnyade förtroenden från våra kunder är avgörande för vår tillväxt och ett kvitto på att vi lever upp till våra kunders högt ställda förväntningar. Våra moderna arbetsplatstjänster, i detta fall tillsammans med våra IT-drifttjänster, ger Netel en modern och skalbar lösning som ger Netel rätt förutsättningar för fortsatt verksamhetsutveckling och tillväxt, säger Mikael Ryberg, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>