Netgain växer och flyttar till större lokaler i centrala Göteborg
Hem Nyheter Netgain växer och flyttar till nya lokaler i centrala Göteborg

Netgain växer och flyttar till nya lokaler i centrala Göteborg

Publicerat av: Redaktionen

Netgain etablerade sig i Göteborg under 2020 och det var ett viktigt steg i företagets strategi att ha lokal närvaro.

Det är en framgångsfaktor att kunna vara nära kunder och samarbetspartners för att fortsätta utvecklas tillsammans.

– Vi har flera spännande projekt på gång och för att möta en ökad efterfrågan räknar vi med att rekrytera många nya medarbetare den närmsta tiden. Flytten till nya lokaler i centrala Göteborg gör oss mer tillgängliga och ger oss större möjligheter till att fortsätta växa, säger Mats Berthem, VD på Netgain.

Automatisering är framtiden

Netgain växer och flyttar till större lokaler i centrala Göteborg

Mats Berthem, VD på Netgain

Att Netgain växer i Göteborg är en del av tillväxtplanen. Med ett starkt team kommer företaget att vara en ännu större drivkraft inom automatisering av verksamheters processer och tjänster i regionen.

Netgain designar, implementerar och utvecklar smarta lösningar som effektiviserar processer. Det frigör inte bara tid och resurser, det skapar även bättre användarupplevelser, högre säkerhet och ökad hållbarhet.

– Vi har valt att satsa på plattformen ServiceNow som en viktig del i att kunna hjälpa våra kunder med automatisering. Vi söker nu nya medarbetare som vill utvecklas och bli bäst på plattformen, säger Mats.

En del av CombinedX

Netgain är en del av CombinedX, en familj av kunskapsbolag inom digitalisering och automatisering. Med ca 450 specialister på 12 orter i Sverige och Norge är de med andra ord stora nog för att kunna leverera, men tillräckligt små för att bry sig – på riktigt.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>