NETGEAR introducerar prisbelönta produkter riktade till små och medelstora företag och hemmakontor
Hem Säkerhet NETGEAR introducerar den nya prisbelönta produkter riktade till små och medelstora företag och hemmakontor

NETGEAR introducerar den nya prisbelönta produkter riktade till små och medelstora företag och hemmakontor

Publicerat av: Redaktionen

Nya, prisbelönta Orbi Pro Mesh System och PoE-switchar ger optimal prestanda och säkerhet för små och medelstora företag samt hemmakontor.

NETGEAR, den ledande tillverkaren av prisbelönta nätverksprodukter, har idag utannonserat en ny router i sin prisbelönta WiFi 6E-serie.

Nighthawk RAXE300 Tri-band WiFi 6E Router erbjuder hastigheter på upp till 7,8 Gbps via det blixtsnabba och stabila 6GHz-bandet, utan störningar eller trafikstockningar.

Pandemin har förändrat vår vardag och därmed vårt behov av stabilt och pålitligt wifi i hemmet, som nu alltid måste vara redo för arbete, videokonferenser, streaming och spel. Samtidigt ökar antalet uppkopplade enheter ständigt, vilket i sin tur ställer nya krav på våra routrar att hantera flera enheter samtidigt, utan fördröjning eller problem. Detta är möjligt via det nya och tidigare otillgängliga 6GHz-bandet. NETGEARs WiFi 6E-routrar låter dig uppnå snabba hastigheter utan att störas av lag, latens eller andra störningar.

Bygger vidare på WiFi 6E

Nighthawk RAXE300 Tri-band WiFi-router har belönats med en CES 2022 Innovation Award och uppnår hastigheter på upp till 7,8 Gbps. Med åtta WiFi-strömmar uppnår användaren Gigabit+-WiFi-hastigheter även i stora hem på upp till 175m2
Routerns eleganta design har sex optimerade antenner för att skapa det bästa, mest stabila och omfattande nätverket, samt en 2,5 Gigabit Ethernet-port för att ge Gigabit+-hastigheter till anslutna enheter som exempelvis en NAS-enhet. Det finns också fem ytterligare Gigabit-portar för andra enheter eller IoT-hubbar. RAXE300 kompletterar också NETGEARs befintliga WiFi 6E-routrar och lösningar, inklusive Orbi Quad-Band Mesh WiFi 6E System (RBKE963).

”Vi ser kunderna uppgradera sina privata internetlösningar till hastigheter upp till 1 Gbps, och här måste man vara försiktig så att man inte skapar flaskhalsar på grund av gamla WiFi 5-anslutningar. Våra senaste Nighthawk WiFi 6E-routrar hjälper framtidsinriktade kunder att nå Gigabit+-hastigheter med sina WiFi 6- och WiFi 6E-enheter, säger David Henry, Head of Connected Home Products and Solutions på NETGEAR.

”En av företagens största oro kring WiFi är stabilitet, tillförlitlighet och inte minst IT-säkerhet. Orbi Pro-linjen uppfyller alla behov, men det är särskilt de avancerade säkerhetsfunktionerna som verkligen sticker ut. Kunden och användaren kan känna sig trygga när de väljer en Orbi Pro-lösning, eftersom den höga säkerhetsnivån är inbyggd som standard och inte kräver ytterligare installation för att fungera”, säger Doug Cheung, director product line management, NETGEAR Business WiFi.
NETGEAR introducerar prisbelönta produkter riktade till små och medelstora företag och hemmakontor

Orbi Pro SXK50 kan ansluta upp till fyra gånger så många enheter jämfört med tidigare Orbi Pro-generationer, täcker över 175 m2 och stödjer 75 enheter samtidigt. Samtidigt stöds hastigheter på upp till 5,4 Gbps för videokonferenser, streaming, stora filöverföringar och nedladdningar.

Nyckelfunktioner:
 • Lätt att komma igång med: Anslut ditt befintliga bredbandsmodem och gör dig redo för snabb WiFi på några minuter via ett enkelt gränssnitt.
 • Tryggt och säkert: Stöder WPA3 trådlöst säkerhetsprotokoll och inkluderar VLAN-hantering och fyra separata SSID för att skapa nätverk för anställda, administration, gäster och IoT-enheter.
 • Driftsäkert: Med dual-image är SXK50 alltid redo, även om ett programvarufel eller en olycka inträffar under en firmwareuppdatering.
 • Stöd för flera enheter: Nätverk som täcker över 460 m2 och stödjer upp till 75 enheter åt gången, så att alla kan vara online i ditt företag.
 • NETGEAR Insight: Inkluderar fem års användning av NETGEAR Insight så att du enkelt kan övervaka alla anslutna enheter och nätverkstrafik, var du än är.
 • Gigabit Wired Internet: Inkluderar tre ytterligare 1 Gigabit LAN-portar.
 • Indbyggd VPN: Orbi Pro SXK50 stöder även NETGEAR Insight Business VPN, en tilläggstjänst från NETGEAR som skapar en VPN-anslutning mellan kontoret och till exempel ett hemmakontor.
Tyst, liten och kraftfull switch

Småföretag och hemmakontor består ofta av mer än bara några få datorer. Ofta ser man en blandning av traditionella IT-enheter, WiFi-anslutningar, sofistikerade spelsystem och ett ständigt ökande antal IP- och IoT-enheter som kräver höga hastigheter, multi-gig-anslutning och kraft. En multi-gig switch som den nya NETGEAR Ultra60 PoE++ Multi-Gigabit Ethernet Plus Switch (MS108EUP) använder befintliga Cat5-kablar för att öka SMG-nätverk till 2,5G och kan ansluta till de senaste WiFi 6 accesspunkterna.

Den kompakta, fläktlösa switchen hjälper också till att framtidssäkra PoE (Power over Ethernet) att vara redo för befintliga och kommande 60W-enheter som de senaste WiFi-åtkomstpunkterna, LED-belysning, IP-högtalare eller 4K PTZ-kameror. Den kraftfulla PoE-budgeten på 230 W innebär också gott om kraft för alla företagets PoE-enheter.

Nyckelfunktioner: 
 • Idealisk för NETGEAR Access Points: Anslut och driv dina NETGEAR WiFi 6 åtkomstpunkter (WAX218, WAX610, WAX630) med 2,5G-anslutning för högre end-to-end-hastigheter och smidigare drift.
 • Enkelt underhåll: Plug-and-play Plus-switch med alla grundläggande nätverksfunktioner. Det finns inget behov av en IT-expert eller komplicerad användarmanual – konfigurera helt enkelt ditt nätverk med det enkla webbgränssnittet.
 • Avancerad PoE-portkontroll: Håll reda på alla dina anslutna PoE-enheter genom att stänga av och slå på strömmen till varje PoE-port.
 • Fläktlös och kan väggmonteras: Med möjlighet till väggmontering via tillhörande monteringshål är det enkelt att placera NETGEAR MS108EUP var som helst och den fläktlösa designen gör att den alltid är tyst.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>