NETGEAR PRESENTERAR KOMPLETT AV-SORTIMENT PÅ ISE 2022 OCH FÖRBÄTTRADE PROFESSIONELLA AV-SWITCHAR
Hem Produkt Nyheter NETGEAR PRESENTERAR KOMPLETT AV-SORTIMENT PÅ ISE 2022

NETGEAR PRESENTERAR KOMPLETT AV-SORTIMENT PÅ ISE 2022

Publicerat av: Redaktionen

NETGEARs lokala representanter och AV-experter erbjuder råd och lösningar, och hela AV-produktlinjen finns tillgänglig för demonstration.

Nya NETGEAR Engage Controller och M4250 Desktop-modeller stärker den AV-fokuserade produktlinjen med förbättrad användbarhet och en attraktiv formfaktor.

NETGEAR, den ledande leverantören av nätverksprodukter till företag, presenterar i dag tre nya AV-over-IP-produkter i monter 3J85 på den årliga ISE-mässan i Barcelona.

På ISE 2022, världens ledande AV- och systemintegrationsmässa, kommer NETGEAR att visa upp hela sitt sortiment av AV-switchar, inklusive 1G M4250-serien, 1G- och 10G M4300-serierna samt 100G M4500-serien. Produkterna kan inte bara ses utställda i NETGEARs egen monter eftersom NETGEARs switchar också används av ett stort antal teknikpartner på mässan.

På mässan introduceras också den nya NETGEAR Engage Controller-applikationen, som bygger på det innovativa AV-gränssnittet från M4250-seriens administrerade switchar, samt två nya stationära M4250-switchar som gör det möjligt att ha en strömlinjeformad installation där det finns begränsat med plats.

De nya produkterna stärker NETGEARs engagemang på AV-over-IP-marknaden, som har exploderat under det senaste året och där distribution av video och ljud i hög kvalitet via IP-nätverk har bidragit till att öka skalbarheten och innovationen i hela Pro AV-branschen.

Switcharna i NETGEAR M4250 AV Line-serien är unika i branschen genom att de har ett innovativt AV-orienterat användargränssnitt. AV-gränssnittet har inga komplexa menyer med komplicerade IT-nätverkstermer utan en AV-användarvänlig switch-konfiguration som bygger på mallar.

NETGEAR PRESENTERAR KOMPLETT AV-SORTIMENT PÅ ISE 2022 OCH FÖRBÄTTRADE PROFESSIONELLA AV-SWITCHARDen nya NETGEAR Engage Controller-applikationen utvidgar denna användarvänliga metod med effektiv konfiguration av alla administrerade M4250- och M4300-switchar. Med bara ett par klickningar kan användarna konfigurera de robusta switcharna till vilken AV-over-IP-installation som helst. Den nya fristående mjukvarulösningen är tillgänglig nästa månad som en gratis applikation till Windows, Mac och Linux.

M4250 Desktop-modeller
Tillsammans med nya NETGEAR Engage Controller introduceras två nya tillägg till den kompakta, stationära M4250-serien. De nya M4250-modellerna är tillräckligt små för att få plats bakom en skärm eller under ett bord i ett konferensrum, vilket ger full funktionalitet i en kompakt form och all den kraft som behövs för komplicerade installationer.

Tekniska specifikationer:

  • Nya M4250-9G1F-PoE+ (GSM4210PD) som är inriktad på ljudinstallationer är fläktlös och levereras med 8x 1G PoE+-portar och en 1G-standardport samt 1x SFP-port för upplänkar.
  • Syskonmodellen M4250-8G2XF-PoE+ (GSM4210PX) har justerbara fläktar och 8x 1G PoE+-portar med ytterligare 2x SFP+-portar för upplänkar med högre bandbredd, vilket behövs i videoinstallationer.

180 Pro AV-partnerskap på ISE 2022
På ISE 2022 har NETGEAR samarbetat med fler än 180 Pro AV Technology Partners. På partner-listan finns både välrenommenade namn i branschen och nya innovatörer inom AV-over-IP-teknik, vilket bekräftar NETGEARs engagemang i branschen.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>