netProviders expanderar och lanserar sina digitala tjänster i Danmark med fokus på B2B och B2C kunde
Hem NyheterFöretagsnyheter netProviders expanderar och lanserar sina digitala tjänster i Danmark

netProviders expanderar och lanserar sina digitala tjänster i Danmark

Publicerat av: Redaktionen

netProviders International AB (publ) har med sin digitala plattform under sina första 6 månaderna endast primärt inriktat sig på den svenska marknaden, men nu väljer bolaget att ta expandera och kommer i fortsättningen även kunna erbjuda sina tjänster till danska företag.

Bolaget ser expansionen i resterande delar av Norden som en självklar satsning.

Den digitala marknadsföringen växer lavinartat och det blir allt hårdare och tuffare för företag som konkurrerar om samma kunder. Det är därför viktigare än någonsin att hålla kontakten med sina kunder och leverantörer för att stå ut på marknaden bland alla fantastiska företag. Bolaget kommer därför under de kommande 6 – 12 månader att fokusera sin marknadsföring och nya kampanjer med målsättning att ta stora marknadsandelar i både Danmark, Norge, Finland och Island. Bolagets digitala plattform är idag väldigt skalbar och bolaget har idag ett starkt fokus på att uppnå en hög tillväxt under de kommande åren, varav bolaget planerar att lansera sina tjänster i ett 20 tal europeiska länder under de kommande 24 månaderna.

netProviders expanderar och lanserar sina digitala tjänster i Danmark med fokus på B2B och B2C kundeMan kanske inte tror det men email marknadsföring är faktiskt den kanal som ger högst ROI av alla digitala kanaler. Det är till stor del för att email marknadsföring är en kostnadseffektiv kanal där du kan nå ut till hundratusentals kunder, flera gånger i månaden, för en mindre summa pengar, i jämförelse med traditionell marknadsföring, säger Michaela Holm, VD på netProviders.

Bolagets nästa steg blir en bred nordisk expansion genom att även erbjuda våra tjänster i Finland, Norge och Island under hösten, vilket är ett naturligt steg i våra globala expansionsplaner, säger Michaela Holm, VD på netProviders.

 Testa tjänsten kostnadsfritt i 30 dagar

Vid nykundsregistrering får du möjligheten att testa tjänsten helt kostnadsfritt i 30 dagar utan att registrera något betalkort. Efter testperioden kan du välja en lösning som passar ditt behov baserat på antal kontakter och den mailvolym du behöver. netProviders erbjuder fyra olika prenumerationsplaner så att du kan välja vilken plan som passar ditt företags förutsättningar. Hos oss kan du välja mellan Standard, Plus, Premium och Enterprise. Vi har inga bindningstider eller uppsägningstider så du kan pausa, avbryta eller byta mellan planer om ditt behov förändras. Läs mer om netProviders på www.netproviders.io.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>