Nexer Data Management utsågs till ”Marketing Partner of the Year for Europe” av Stibo Systems
Hem EVENT Nexer Data Management utsågs till ”Marketing Partner of the Year for Europe” av Stibo Systems vid 2021 års

Nexer Data Management utsågs till ”Marketing Partner of the Year for Europe” av Stibo Systems vid 2021 års

Publicerat av: Redaktionen

Vid 2021 års Partner Awards utsåg Stibo Systems, marknadsledare inom PIM & MDM, Nexer till ” Marketing Partner of the Year for Europe”.

Partner Awards delas ut till partners som Stibo anser spelar en avgörande roll för att säkerställa att deras kunder får ut det mesta av sin data management-lösning.

Priset tillkännagavs vid det årliga MDM-eventet Connect den 2 november.

Nexer är en av ett 60-tal exklusivt utvalda partners till Stibo Systems i regionen och har varit implementeringspartner sedan 2011. Idag är Nexer den enda nordiska Stibo Systems Enterprise-partnern som även har huvudkontor lokalt.

”Vi är mycket stolta över att ha blivit utsedda till Marketing Partner of the Year for Europe av Stibo Systems. Vi har ett nära partnerskap och ett bra samarbete med Stibo Systems som är mycket givande”, säger Fredrik Larsson, Business Unit Manager, Nexer Data Management.

”Vi delar synen på hur viktigt det är att möta marknaden med relevant information om olika utmaningar och möjligheter som företag har inom data management och vad vi, som experter och rådgivare inom området, kan erbjuda. Enligt mig handlar marknadsföring mycket om att lyssna på, relatera till, kommunicera med, och om möjligt påverka sin marknad. Att få denna bekräftelse på att vår partner tycker vi gör detta bra tillsammans, känns roligt och inspirerande. ”, säger Anna Enarsson, marknadschef, Nexer Data Management.

Just nu är många företag inne i en digital transformation och blir mer och mer datadrivna, samtidigt som kraven på att redovisa mer data inom hållbarhet och miljöpåverkan ökar från både konsumenter och regelverk.

 

Nexer Data Management utsågs till ”Marketing Partner of the Year for Europe” av Stibo Systems

René Hoekstra, Alliances Sales Executive Benelux and Nordics, Stibo Systems, Anna Enarsson, Marketing Manager, Nexer Data Management and Gunnar Schønfeldt, Sales Director Nordics, Nexer Data Management.

”Det är här Nexer kommer in. Man behöver en partner som inte endast erbjuder att implementera en flexibel och skalbar teknisk plattform, utan en strategisk partner som även kan agera rådgivare och stötta arbetet med att utveckla effektivare processer och en vinnande master data-strategi. Det är det vi på Nexer Data Management erbjuder och vill nå ut med”, avslutar Anna Enarsson.

Bland de kunder som Nexer Data Management arbetar med finns Husqvarna, Ahlsell, Mekonomen, Salling Group, SKF och Oatly.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>