Nexer utses nu till Microsoft Solution Partner – Cloud
Hem NyheterMolntjänsterMicrosoft Nexer utses nu till Microsoft Solution Partner – Cloud

Nexer utses nu till Microsoft Solution Partner – Cloud

Publicerat av: Redaktionen

Nexer har ett starkt partnerskap med Microsoft som ständigt utvecklas, senast inom det nya området ”Cloud Solution designations”.

Nexer har som en av de första partnerna i Sverige fått alla sex lösningsbeteckningarna; Data & AI Azure, Infrastructure Azure, Digital & App innovation Azure, Business Applications, Security och Modern Work.

I och med detta har Nexer rätt att använda titeln ”Microsoft Solution Partner – Cloud”, som är exklusiv endast för partners med alla sex lösningsbeteckningarna.

Therese Treutiger, Director Global Partner Solutions & Innovation på Microsoft Sweden, säger:
”Det är med stort nöje som vi gratulerar Nexer till utmärkelsen ´Microsoft Solution Partner Cloud´. Nexer är en av de första svenska partners med global räckvidd som erhåller denna status och vi ser fram emot ett ännu djupare samarbete, med fokus på att hjälpa våra kunder att transformeras med hjälp av våra molnerbjudanden och Nexers expertis.”

Nexer utses nu till Microsoft Solution Partner – CloudUtöver de sex beteckningarna har Nexer även specialiseringen Data & AI för AI och machine learning och är en av de ledande partnerna inom området.

Lars Kry, VD för Nexer Group, säger:
”Vi är mycket stolta över denna utmärkelse som stärker vår leveransförmåga att stödja våra kunder över hela världen med leveranshubbar i USA, Storbritannien, Brasilien, Colombia, Polen, Indien och Portugal.”

Lars Kry fortsätter:
”Detta är en del i vår ambition att alltid vara det första valet och en stark partner till Microsoft för att kunna stödja våra kunder med lösningar inom alla områden av Microsofts molnplattform.”

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00