Hem Nyheter NiceLabel lanserar nytt ABAP-paket för att optimera etikettering i SAP S4/HANA

NiceLabel lanserar nytt ABAP-paket för att optimera etikettering i SAP S4/HANA

Publicerat av: Redaktionen

Den nya versionen minskar drastiskt företags IT-belastning när ERP-system migrerar till molnet.

NiceLabel lanserar nytt ABAP-paket för att optimera etikettering i SAP S4/HANA 3NiceLabel, en ledande global utvecklare av programvara av etikettdesign och etiketthanteringssystem, lanserar version 2 av sitt ABAP-paket. Denna nya version stöder både SAP ECC och SAP S/4HANA, vilket gör att organisationer kan digitalisera kvalitetssäkringsprocessen för etikettering och minska både etiketteringsfel och leveransförseningar.

NiceLabels etiketthanteringssystem är konfigurerat så att företag kan utföra etikettändringar snabbare och minska IT-belastningen. Affärsfördelarna är många: snabbare ändringar av etiketter, godkännande av arbetsflöden och förhandsvisningar i SAP och snabbare utskrift av etiketter.

I NiceLabels etiketthanteringssystem ingår ett ABAP-paket som möjliggör snabb systemdistribution och -konfiguration med oöverträffad sömlös integration. Inom SAP-miljön leder detta till lägre utvecklingskostnader och snabbare avkastning på investering eftersom företag inte behöver konfigurera sin egen kod för att möjliggöra för användare och godkännare att granska och godkänna etiketter i SAP-miljön. Kostnaderna för systemdistribution och -konfiguration minskar avsevärt och tar enbart en bråkdel av tiden.

”Många organisationer strävar efter att modernisera sina ERP-system från SAP ECC till SAP S4/HANA när de migrerar till molnet. Vi har den mest effektiva integrationen och ”kunskapen” för båda versionerna. Vårt ABAP-paket innebär att företag inte längre behöver skriva sin egen kod för att förhandsgranska etiketter i SAP. Detta hjälper till att eliminera många av de ineffektiva steg som uppstår genom att förlita sig på IT-utvecklade SAPscript, SmartForms eller Adobe Forms,” säger Ken Moir, VP Marketing, NiceLabel.

Han tillägger: ”Det är inte ovanligt att etikettändringar kan dröja upp till tre veckor för vissa företag. Vårt senaste ABAP-paket integreras med både SAP ECC och SAP S/4HANA. Det kan överföras till SAP-systemet inom några sekunder och effektivisera SAP-utskriftsprocessen på några få timmar, vilket ger företag en snabbare och mer smidig produktionsprocess.”

Etikettproduktion i SAP-världen har traditionellt varit en komplex process som hanteras av IT-avdelningen, men moderna affärsmetoder kräver en smidig lösning som stöder kunders förfrågningar om ändring av etiketter inom några timmar – inte veckor.  NiceLabels ABAP-paket V2 distribueras snabbt och enkelt och levererar en helautomatisk fungerande lösning enligt beprövade rutiner som uppnår förbättrad prestanda och lägre kostnader.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>