Hem Nyheter Niklas Stolperud-Salvini kanalansvarig för Aruba Norden

Niklas Stolperud-Salvini kanalansvarig för Aruba Norden

Publicerat av: Redaktionen

Aruba, ett företag inom Hewlett Packard Enterprise, har utsett Niklas Stolperud-Salvini till Nordic Channel and Distribution Manager.

Niklas Stolperud-Salvini kanalansvarig för Aruba Norden

Niklas Stolperud-Salvini till Nordic Channel and Distribution Manager

Niklas Stolperud-Salvini utses till Nordic Channel and Distribution Manager, vilket innebär att han ansvarar för försäljningskanalen och distribution i de nordiska länderna. Han har tidigare haft en rad olika tjänster på Hewlett Packard och Hewlett Packard Enterprise, senast som Channel Manager Sweden.

”Det är en enormt spännande utmaning att få hjälpa våra partners och distributörer i hela Norden att växa. För svenska marknaden och även för den nordiska kommer vi 2020 att satsa på Wireless Connectivity, Wireless Hardware och Säkerhet”, säger Niklas Stolperud-Salvini. Han fortsätter:
”Aruba är ledande på marknaden för trådlöst, där vi har en unik och kraftfull kombination av lösningar. Till exempel de tjänster vi kan erbjuda för platsberoende tjänster och IoT. Det vi har gjort hittills har varit framgångsrikt och kanalteamet i Norden kommer verkligen kunna accelerera det här”.

Niklas har redan påbörjat sin nya tjänst som kanalansvarig i företaget. Aruba är sedan några år en del av Hewlett Packard Enterprise (HPE), och Niklas har jobbat på HP och HPE sedan 2012, och även 2003 – 2008. Dessemellan arbetade han en period på Atea.

”Vi kommer nu tillsammans med partners arbeta fram en bättre strategi. Vi ser bland annat att vi kan skapa bättre och tydligare budskap för säkerhetserbjudandet. Generellt tror jag många kommer märka att vi blir tydligare i vår framtoning, och samtidigt ska vi bli mer aggressiva och agila.”, säger Niklas Stolperud-Salvini.

Aruba är ett företag med mer än 6 000 medarbetare och huvudkontor i Santa Clara i USA. Företaget levererar nätverkslösningar till företag av alla storlekar, från småföretag till de allra största företagen. Aruba leder övergången till den senaste tidens tekniska trender, som molnet, mobila tjänster och IoT, och ser till att trådbundna och trådlösa nätverk klarar att hantera den senaste generationens teknik.

Läs mer om Niklas: Han ville bli pilot och hamnade i molnet 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00