Nokia samarbetar med TCS för att berika de anställdas upplevelse med en molnbaserad HCM
Hem NyheterMolntjänster Nokia samarbetar med TCS för att berika de anställdas upplevelse med en molnbaserad HCM

Nokia samarbetar med TCS för att berika de anställdas upplevelse med en molnbaserad HCM

Publicerat av: Redaktionen

Tata Consultancy Services (TCS) har valts av Nokia för att designa om medarbetarupplevelsen för företagets globala personal i mer än 130 verksamhetsländer.

2021 lanserade Nokia sin ”One Nokia Digital”-strategi för att stärka företagets konkurrenskraft genom att digitalisera verksamheten.

Som en del av detta initiativ och för att hjälpa till att leverera Nokias nya personalstrategi, ersätter Nokia sina lokala HR-system med en ny molnbaserad Human Capital Management-plattform (HCM) för att standardisera HR-processer på en gemensam dataplattform. Detta kommer att göra det möjligt för Nokia att tillhandahålla en konsekvent medarbetarupplevelse över olika team samt lättare hantera och skala HR-tjänster globalt. Nokia har valt TCS som sin transformationspartner för att omarbeta sina personalprocesser och möjliggöra sömlösa personliga medarbetarresor.

TCS konsulter kommer att arbeta nära Nokia för att driva sin människocentrerade Cloud First-modell genom att designa om HR-processer och implementera en komplett stack av lösningar som drivs av Oracle Fusion Cloud Human Capital Management (HCM). Dessa nya förenklade HR-molnbaserade tjänster kommer att göra det dagliga arbetet effektivare för Nokia-anställda och kommer att ge chefer handlingsbara insikter och analyser för att stödja viktiga arbetskraftsinitiativ.

Nokia samarbetar med TCS för att berika de anställdas upplevelse med en molnbaserad HCM– Idag förväntar vi oss alla samma upplevelse på jobbet som i våra privatliv – en som är intuitiv, kontextuell och personlig. Eftersom vi sätter våra medarbetare i centrum för allt vi gör på Nokia, är vårt mål att kontinuerligt förbättra medarbetarnas upplevelse. Vi räknar med TCS rådgivning och stöd för att omforma nästan alla våra personalrelaterade processer för att driva på förenkling och minska byråkratin, säger Lisbeth Nielsen, Interim Chief People Officer, Nokia.

TCS kommer att dra nytta av sin kontextuella kunskap, Business 4.0-ramverk, hybridprojektmetodik, expertis inom Oracle Integration Cloud och TCS Crystallus, som är en uppsättning förkonfigurerade bransch- och affärslösningar samt ett ramverk för förändringshantering, för att driva denna arbetskraftstransformation.

Den nya integrerade plattformen kommer att hjälpa Nokia att förbättra medarbetarnas upplevelse, öka produktiviteten, driva innovation och öka smidigheten att anpassa sig och utvecklas i en ständigt föränderlig affärsmiljö.

– TCS är en viktig möjliggörare för att stödja Nokias digitalisering och transformation. Vi ser fram emot att stärka vår relation med TCS när vi förändrar våra HR-verktyg och -praxis och förbättrar medarbetarupplevelsen för våra team runt om i världen, säger Alan Triggs, Chief Digital Officer, Nokia.

– TCS har arbetat nära Nokia i mer än 15 år och stöttat visionära initiativ över tillämpningar, IT, affärsvertikaler och FoU-funktioner. Vi är glada över att utöka vår långvariga relation med Nokia för att transformera deras HCM-plattform, genom att utnyttja vår djupa kontextuella kunskap, tekniska skicklighet och funktionella expertis, säger V Rajanna, Global Head, Communications, Media, and Technology Business, TCS.

Med en djupgående medvetenhet om branschstandarder, regional regelefterlevnad och avancerade teknikspecialiseringar hjälper TCS företag inom kommunikations-, media- och tekniksektorn att designa och bygga pålitliga digitala lösningar som är flexibla och anpassningsbara till kundernas krav. TCS hållbara investeringar i forskning och innovation har resulterat i en branschledande portfölj av ramverk, acceleratorer, produkter och plattformar som avsevärt påskyndar kundernas molntransformationsresor.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00