Hem ÅTERFÖRSÄLJAREIVER Nomor och Iver förlänger samarbete

Nomor och Iver förlänger samarbete

Publicerat av: Redaktionen

Ett nytt flerårigt avtal ger oss på Iver fortsatt förtroende att leverera IT-drifttjänster till Nomor, ett ledande nordiskt tjänsteföretag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö.

Nomor och Iver förlänger samarbete

Nomor, ett ledande nordiskt tjänsteföretag inom skadedjurskontroll, matsäkerhet och miljö, har tecknat ett nytt mångårigt avtal med Iver avseende leverans av IT-drifttjänster. Nomor finns representerade med åtta regionkontor och tjugofem lokalkontor från Boden i norr till Malmö i söder och har kunder som försäkringsbolag, livsmedelsföretag, butikskedjor, hotell, kommuner, industrier och lantbrukare. Sedan 2017 är Nomor även etablerade i Norge. Ivers tjänsteleverans omfattar bland annat serverdrift samt brandväggs- och kommunikationstjänster. Nomor har varit kund till Iver sedan 2012.

– Vårt lyckade samarbete fortsätter och Ivers proaktiva arbete och driftsäkra lösningar låter oss fokusera på att leverera kvalitativa tjänster och att sträva efter att vara Sveriges bästa tjänsteföretag. säger Max Aronsson, IT-chef på Nomor.

– Vi på Iver är förstås väldigt glada och stolta över att vi får förnyat förtroende att leverera våra tjänster till Nomor under ytterligare en avtalsperiod. Vår ambition, utöver att upprätthålla en hög kvalitet i vår leverans av Nomors affärkritiska system, är att finnas nära kunden och därmed ha en bra förståelse för Nomors verksamhet. Jag är tacksam och glad över att vi har kompetenta och engagerade medarbetare som kommer säkerställa att Nomor fortsätter att vara en nöjd kund, säger Magnus Furmarker, regionchef på Iver.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>