Nordic Choice och AI-motor språngbräda för 24SevenOffice i Sverige
Hem NYHETERAI Nordic Choice och AI-motor språngbräda för 24SevenOffice

Nordic Choice och AI-motor språngbräda för 24SevenOffice

Publicerat av: Redaktionen

Molnbolaget 24SevenOffice gör en storsatsning på svenska marknaden efter att nyligen ha tecknat ett mångmiljonkontrakt med hotellkedjan Nordic Choice.

Målsättningen är att fördubbla omsättningen och antalet anställda under det kommande året. Samtidigt lanserar företaget en ny version av sin AI-motor, som ger upp till 90 % tidsbesparing per bokförd verifikation, och som inom kort kommer att kunna integreras med alla affärssystem på marknaden. 

24SevenOffice, som tog fram Europas första molnbaserade affärssystem, ger företag möjlighet att enkelt sköta bland annat bokföring, fakturering, lön, CRM, projektledning och timrapportering i ett och samma system. Till redovisningsbyråer och företag med stora tidskrävande fakturavolymer har 24SevenOffice tagit fram en AI-assistent. Med hjälp av AI kan alla inkommande fakturor automatiskt tolkas, läsas, konteras och skickas för godkännande med färdiga redovisningsförslag, som sedan blir redo för betalning.

AI-motorn från 24SevenOffice har lärt sig av över 500 miljoner verifikationer från 65 000 företag och tillsammans med lärdomar från den specifika verksamheten kan den uppnå en tidsbesparing på 90 %. I dag är AI-motorn kompatibel med de mest väletablerade affärssystemen på marknaden och i mars 2022 kan den integreras med de största affärssystemen, vilket gör den till det första i sitt slag i världen.

Nordic Choice och AI-motor språngbräda för 24SevenOffice i Sverige– Automatiserad och AI-driven redovisning är inte längre en framtidsvision, utan något som är tillgängligt redan idag. Flera stora företag, däribland HSB i Sverige och redovisningsbyråer som PwC och BDO i Norge är redan i gång med att implementera lösningen. För våra kunder och partners innebär det en möjlighet att få ett försprång gentemot konkurrenter, leverera mer värde till sina kunder och samtidigt frigöra resurser för att utveckla verksamheten, säger Börge Granli, sverigechef på 24SevenOffice.

Bolaget har präglats av en tydlig tillväxt på senare år och gör sig nu redo för att ta nästa steg på sin expansionsresa.

Den 15 november 2021 blev det klart att Nordic Choice Hotels köper in 24SevenOffices AI-motor. Avtalet har gjorts i samarbete med Propell Group och kontraktsvärdet uppskattas till cirka 30 miljoner över 5 år. Det gör Petter Stordalens Nordic Choice till 24SevenOffices största kund.

– Det skapar stora möjligheter för oss som bolag att göra en stor satsning på den svenska marknaden. 24SevenOffice ser på Sverige som en strategiskt viktig marknad som har en stor potential för tillväxt nästa år, inte minst inom AI-driven redovisning. Helautomatiserad bokföring är inte längre en framtidsvision, utan något som finns tillgängligt redan idag, säger Eirik Aalvik Stranden, vd på 24SevenOffice.

Startskottet för 24SevenOffices tillväxtresa och expansion i Sverige markeras av deltagandet vid mässan Ekonomi & Företag, den 1-2 december, då företaget visar upp sitt AI-erbjudande.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00