Nordiska ministerrådet förenklar och effektiviserar med nytt affärssystem från Unit4
Hem Nyheter Nordiska ministerrådet förenklar och effektiviserar med nytt affärssystem från Unit4

Nordiska ministerrådet förenklar och effektiviserar med nytt affärssystem från Unit4

Publicerat av: Redaktionen

Nordiska ministerrådet har efter en upphandling valt Unit4 Business World som nytt affärssystem för hanteringen av finans- och HR-funktioner.

Nordiska ministerrådet förenklar och effektiviserar med nytt affärssystem från Unit4 2Målet med implementeringen av det nya affärssystemet är att förenkla och effektivisera processer som tidigare skötts manuellt och av flera olika system, samt förbättra sin rapportering.

Nordiska ministerrådet är de nordiska regeringarnas officiella samarbetsorgan och det övergripande ansvaret för ministerrådet axlas av de nordiska statsministrarna. Tillsammans arbetar man för gemensamma nordiska lösningar som ska ge synliga positiva effekter för Nordens invånare. För att effektivisera ministerrådets arbetsprocesser har man nu valt att implementera Unit4 Business World.

– Vi sitter idag med många olika system och manuella processer, säger Kari Metliaas, avdelningschef på Nordiska Ministerrådet. Unit4 Business World kommer möjliggöra en effektiv hantering av, samt ge organisationen aktuell och lättillgänglig statusinformation inom de olika verksamhetsfunktionerna.

I uppdraget ingår finans, lön, HR, projekt och publikationsadministration, samt SaaS.

– Det är förstås jättekul att Nordiska ministerrådet valt Unit4 Business World som sitt nya affärssystem. Vårt mål att göra det enklare för dem som använder våra lösningar att fokusera på sin kärnverksamhet. Detta ligger i linje med ministerrådets uppdrag att underlätta för befolkningen i de nordiska länderna, vilket gör uppdraget extra roligt, säger Katarina Gunnarsson, VD på Unit4 Nordic East.

Nordiska ministerrådet implementerar Unit4 Business World i samarbete med Unit4s team från de fyra nordiska länderna.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>