Hem Nyheter Nordlo toppar i kundnöjdhet

Nordlo toppar i kundnöjdhet

Publicerat av: Redaktionen

Nordlo, Nordens nya IT- och digitaliseringspartner, är ledande på att skapa operativa, taktiska och strategiska värden hos sina kunder under 2019, enligt Radars stora leverantörskvalitetsgranskning.

Nordlo toppar i kundnöjdhet 2

Fredrik Almén, koncernchef Nordlo

– Vår ambition är att ha Sveriges nöjdaste kunder, så det är mycket glädjande att vi för åttonde året i rad, få detta fina omdöme, säger Fredrik Almén, koncernchef på Nordlo.

Sedan år 2012, för åttonde året i rad, placerar sig Nordlo i topp i Radars leverantörskvalitetsgranskning. I år har Nordlo utmärkt sig i ytterligare en kategori och landar på en andra plats i kategorin Användarnära IT-tjänster och på en tredje plats i kategorin Infrastruktur och drift.

– Nu har vi två färska undersökningar, både Radars och Nordlos egen NKI-undersökning för 2019, som visar att vi verkligen månar om nöjda kunder. Generellt ligger IT-branschen i topp bland alla branscher och Nordlo ligger i NKI-toppen inom just IT-branschen, vilket känns fantastiskt kul, säger Claes Willén, vd Nordlo Stockholm City & Göteborg City.

I slutet av varje år genomför Radar en större undersökning runt kundupplevda värden och kvalitet. I år deltog över 1 000 svenska verksamheter i att bedöma sina leverantörer i vad som är Sveriges största kvantitativa undersökning hos IT-beslutsfattare runt levererad kundnöjdhet och kundvärde.

– Resultatet i Radar Leverantörskvalitet 2019 visar att när kundintimitet, partnerskap och värde är i fokus så förlorar de stora globala och flera av dem som är upptagna i stora konsolideringar. Närhet till kund och beroende av kund tycks premieras, säger Hans Werner, vd Radar.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>