Nordomatic fortsätter sin expansion med nyförvärv i Benelux
Hem NyheterFöretagsnyheter Nordomatic fortsätter sin expansion med nyförvärv i Benelux

Nordomatic fortsätter sin expansion med nyförvärv i Benelux

Publicerat av: Redaktionen

Nordomatic, den ledande oberoende BMS-systemintegratören i Norden, tar nästa steg i sin framgångsrika europeiska expansionsstrategi med förvärvet av Y-con, en kvalitetsleverantör av BMS i Nederländerna som även har närvaro i Belgien.

Y-con är ett fantastiskt företag med en stark kundbas.

Detta förvärv kommer att vara ett viktigt bidrag till att etablera Nordomatic som en global BMS-aktör, säger Toke Kjaer Juul, Vice VD på Nordomatic.

 Y-con etablerades år 2005 och har ett kontor i Tilburg i Nederländerna med cirka 30 anställda.

Nordomatic fortsätter sin expansion med nyförvärv i Benelux

Lyon van Hest, VD på Y-con, Toke Kjaer Juul, Vice VD på Nordomatic.

”Vi är mycket glada över att vara en del av Nordomatic Group. Detta kommer att ge våra kunder en ännu bättre partner och vi kommer att ha resurser att investera i molnbaserade tjänster för BMS, något Nordomatic redan har gjort framgångsrikt i Norden. Molnbaserade tjänster är framtiden för BMS, och vi är mycket glada över att ta del av denna framtid genom att gå med i Nordomatic”, säger Lyon van Hest, VD på Y-con.

Nordomatic vill bli världsledande inom BMS-lösningar och smarta byggnader. Y-con har levererat starka resultat i den snabbväxande Benelux-regionen i 15 år och har en enastående ledningsgrupp.

Företaget är en pionjär inom BMS-system och har ett starkt intresse för molnbaserade tjänster. Tidigare i våras expanderade Nordomatic till Storbritannien genom förvärvet av Spica, och med ytterligare förstärkning av Y-con, gör de goda framsteg i sin globala tillväxtstrategi.

”Nästa steg är att skala upp detta förvärv genom en framgångsrik integration av Y-con i Nordomatic-koncernen. Förutom att vi fortsätter tillgodose våra kunders behov och letar efter möjligheter inom molnbaserade tjänster i Benelux, ser vi också en stor potential i att utöka vårt tjänsteutbud där,” betonar Toke Kjaer Juul.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>