NOX och Nikita blir systerbolag
Hem Nyheter NOX och Nikita blir systerbolag

NOX och Nikita blir systerbolag

Publicerat av: Redaktionen

Nikita AB går in under samma ägartak som NOX Consulting AB när Broviken Gruppen  satsar vidare.

”Tillsammans med Nikita kommer vi att stärka vår position på marknaden. Som två relationsmäklare inom IT etablerar vi oss nu som det självklara valet för alla kunder som har höga krav kring kompetensförsörjning och för konsulter som söker en trygg och kvalitetsfokuserad partner. Med gemensam kraft har våra bolag nu förutsättningar att förändra branschens syn på mäklare och göra en tydlig distinktion mellan relationsmäklare och transaktionsmäklare”, säger Pernilla Ramslöv, VD och grundare av NOX.

NOX och Nikita omsätter tillsammans närmare 600 MSEK, vilket innebär en ledande position som relationsmäklare inom IT. Båda bolagen expanderar starkt på en växande marknad och kompletterar varandra både gällande kunder och digital plattform. NOX och Nikita kommer att agera som systerbolag med separata varumärken och organisationer.

NOX och Nikita blir systerbolag”Att få komma in i ett större sammanhang gör att vi kan fortsätta vår expansion och vidareutvecklas som relationsmäklare tillsammans med en stark ägarpartner. Vi ser verkligen fram emot en spännande, gemensam resa tillsammans med Broviken och NOX, där vi kan göra ännu större skillnad i konsultbranschen”, säger Pia Ganeva, grundare och huvudägare i Nikita.

”Nikita är ett kvalitetsbolag med en stark värdegrund, precis som NOX. Vi ser att bolagen kompletterar varandra i många viktiga avseenden och att de tillsammans lägger grunden till en utvecklingsresa som vi ser fram emot att göra under kommande år”, säger Per Granath, grundare av Broviken.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>