NTM-koncernen satsar på affärssystem med multiföretagshantering från Unit4
Hem Nyheter NTM-koncernen satsar på affärssystem med lösningen från Unit4

NTM-koncernen satsar på affärssystem med lösningen från Unit4

Publicerat av: Redaktionen

Lösningen från Unit4 passade NTM-koncernen bäst när man utgick från sina framtida behov.

NTM, Norrköpings Tidningars Media, är en av Sveriges största koncerner för lokal media.

Det är ett stiftelseägt bolag där det fria och oberoende ordet ligger till grund för verksamheten. Koncernens föråldrade affärssystem behövde en uppdatering som kunde leva upp till NTM-koncernens framtida behov. Valet föll på Unit4.

– Det kändes som ett naturligt val för NTM-koncernen att titta på våra lösningar eftersom vi har bra referenskunder inom media. Dessutom kan vi erbjuda en standardiserad lösning som inte kräver några kostsamma anpassningar. Självklart fanns det fler företagsutmaningar att lösa, inte minst då det rör sig om en företagsgrupp. Men till slut föll valet på oss och vår ekonomilösning, förklarar Sam Özel, försäljningschef på Unit4.

Enligt Jan Eric Johansson, ekonomichef på NTM-koncernen, gjorde man en utvärdering och kom fram till att Unit4 ERP bäst passade företagskoncerns framtida behov.

NTM-koncernen satsar på affärssystem med multiföretagshantering från Unit4

Sam Özel, försäljningschef på Unit4

– Dessutom fick vi ett stort förtroende för Unit4:s organisation under upphandlingen, säger han.

Unit4 erbjuder även multiföretagshantering i sitt paket vilket underlättar för en koncern likt NTM som består av flera företag.

– Man förstod även att det finns tillväxtpotential i vår lösning, där man kan addera till nya moduler om man önskar och behöver, berättar Sam Özel.

Projektet är i uppstartsfasen just nu hos NTM-koncernen, berättar Jan Eric Johansson.

– Men projektorganisationerna är på plats både hos oss och hos Unit4, så nu börjar det egentliga arbetet.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>