Nu kommer Fujitsus mest prestandastarka instegsservrar någonsin i PRIMERGY-serien för företag

Nu introducerar Fujitsu en ny produktgeneration av företagets mono-socket PRIMERGY-servrar med syfte att kunna erbjuda flexibla och kostnadseffektiva kontorslösningar för små och medelstora företag.

Nu kommer Fujitsus mest prestandastarka instegsservrar någonsin i PRIMERGY-serien för företag 1Servrarna i denna fjärde generation är försedda med en ny processor (Intel® Xeon® E-2100) och finns tillgängliga både som rackservrar (PRIMERGY RX1330) och tornservrar (PRIMERGY TX1320 och TX1330). Dessa tystgående modeller är ideala för kontorsmiljö då de är tillräckligt kompakta för att få plats i en bokhylla samtidigt som de har högst prestanda någonsin bland PRIMERGY-seriens mono-socket-modeller.

PRIMERGY-servrarna utgör en lämplig grund för ett företag som genomför ett digitaliseringsskifte, då den nya processorns Intel Turbo Boost-teknik (2.0) möjliggör snabbare dataöverföring. I kombination med utökad lagringskapacitet förbättrar det prestandan för en mängd uppgifter – från hantering av flera program i virtuella miljöer, samarbets- och onlinemöteslösningar eller för behandling och konsolidering av stora dataset.