Nu lanseras Office 2016 för Mac

Nu lanseras Office 2016 för Mac. Vilket innebär att alla Office 365-prenumeranter kostnadsfritt får tillgång till nya versioner av Word, Excel, PowerPoint, Outlook och OneNote till Mac.

mac

Redan i mars släppte de en förhandsversion av Office 2016 för Mac och intresset från användarna har varit helt otroligt. Office 2016 är kopplat till molnet via OneDrive och skapar nya möjligheter för dig att samarbeta och dela dokument med vänner och kollegor.

Office 2016 för Mac innehåller alla funktioner och användargränssnitt som Office-användare är vana vid från Windows. Samtidigt är nya Office utvecklat för Mac och erbjuder helt nya möjligheter att arbeta- Bland annat fungerar nu Office i helskärmsläge och har stöd för Multi-Touch gester. Med fullt stöd för Mac:s Retina-skärmar ser Office 2016 bättre ut än någonsin tidigare.

Det nya verktygsfältet organiserar intuitivt olika funktioner så att du hittar det du behöver så snabbt som möjligt. Ett nytt gränssnitt gör det enkelt att positionera, ändra storlek och rotera grafik för att skapa den layout du vill ha.

Office 2016 för Mac är kopplat till molnet vilket innebär att det är enkelt att bjuda in vänner och kollegor att arbeta gemensamt i dokumenten. En efterfrågad funktion som nu finns tillgänglig i Office 2016 för Mac är möjligheten att sameditera dokument. Office 2016 till Mac är fullt kompatibelt med andra versioner av Office.

Post Comment