Hem Produkt Nyheter Nu släpps Arlo Pro 3 Floodlight i Sverige

Nu släpps Arlo Pro 3 Floodlight i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Arlo Europe lanserar idag Arlo Pro 3 Floodlight, en strålkastarkamera med rörelseaktiverade LED-lampor som kan leverera upp till 3000 lumen.

Nu släpps Arlo Pro 3 Floodlight i Sverige 3Stilrena Arlo Pro 3 Floodlight är marknadens första trådlösa kameravariant med integrerad strålkastare och är dessutom den enda batteridrivna strålkastarkameran som erbjuder video i 2K.

I Sverige sker de flesta inbrotten under årets mörkaste månader – från oktober till januari, vilket innebär att tjuvarna även under dagtid kan ta skydd av mörkret. Ett av Polisens tips för att förhindra inbrott är att införskaffa utomhusbelysning som tänds med hjälp av rörelsesensorer. Nya Arlo Pro 3 Floodlight är utformad för att avskräcka inbrottstjuvar genom att lysa upp runt fastigheter och utanför dörrar. Den är utrustad med kraftfulla LEDs, integrerad kamera i 2K HDR, 160-graders vidvinkel, tvåvägsljud, anpassningsbara ljusinställningar samt en inbyggd siren.

Kraftfull belysning

Arlo Pro 3 Floodlight är kraftigare än helljusen på en bil och kan lysa upp dryga sju meter av din tomt. Välj mellan att aktivera Floodlight manuellt oavsett var du befinner dig, eller låt strålkastaren tändas automatiskt när rörelse upptäcks. Den trådlös designen gör att strålkastarkameran enkelt kan placeras på de mest utsatta delarna av tomten och lysa upp i mörkret.

Fånga viktiga detaljer

Som enda batteridrivna strålkastarkamera med 2K-videomöjligheter gör Arlo Pro 3 Floodlight det möjligt att med precision fånga små detaljer och zooma in upp till 12 gånger när något viktigt upptäcks. Kamerans 160-graders vidvinkel gör att du kan se stora delar av ditt hem och kamerans mörkerseende i färg garanterar att du får bästa möjliga bild även nattetid.

Fullständig kontroll

När Arlo Pro 3 Floodlight är ansluten till en smartphone skickar kameran omedelbart en notis när en händelse detekteras och användaren kan efter detta själv välja respons. Förutom att lösa ut strålkastaren för att avskräcka potentiella inkräktare skickar den en rörelsevarning till ansluten smartphone, där användaren kan streama livevideo från kameran för att se vem eller vad som finns där. Lyssna på, eller prata med besökare på distans med hjälp av kamerans tvåvägsljud eller lös ut den integrerade sirenen för att skrämma bort ovälkomna gäster. Kombinera Floodlight med Arlo Solar Panel för att kontinuerligt ladda batteriet eller koppla ihop den med Amazon Alexa eller Google Assistant för anpassad kontroll av ditt system.

Skräddarsydd övervakning med SMART

Den innovativa SMART-prenumerationstjänsten låter dig anpassa din övervakning med avancerade funktioner, som t.ex. aktivitetszoner. Arlo SMART använder kraftfull AI för att förbättra Floodlight-kamerans upptäcktsfunktioner så att den exakt kan identifiera och skilja på människor, fordon, djur och paket, så att du vet om det finns en verklig risk. Lagra inspelningarna med hjälp av SMARTs 30-dagars molnvideolagring för senare åtkomst om behov skulle uppstå.

Pris och tillgänglighet

ARLO Pro 3 Floodlight finns tillgänglig hos svenska återförsäljare från och med den 6 juli.

Rekommenderat pris: 3 290 SEK

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>