Caperio ökar tempot i lönsamhetsjakten
Hem Nyheter Nu tar Caperio sats för att bli bäst

Nu tar Caperio sats för att bli bäst

Publicerat av: Redaktionen

När Caperio går ut med pressmeddelandet kring bolagets Q3-resultat väljer man rubriken ”Vi gör rätt. Men det tar tid.” och signalerar därmed både en självsäkerhet och ödmjukhet inför tingens tillstånd. Vd Christer Haglund menar att man nu är tillbaka på en godkänd lönsamhetsnivå, men att resan måste fortsätta. Målet är att bli bäst (vad annars?).

Omsättningen under årets nio första månader har förvisso minskat, men resultatet är alltså tillbaka på en nivå som Christer Haglund kan stå ut med, 5,5 miljoner kronor på omsättningen 251 miljoner. Resultatet för perioden hamnade på 700 000 kronor.

– Nu i Q4 lanserar vi uppföljaren till effektiviseringsprogrammet CAP (Caperio Accelerator Program) med ett utvecklingsprogram vi valt att benämna Good to Great (G2G).

– Tanken är att vi med CAP tagit bolaget tillbaka till den godkända lönsamhetsnivå vi låg på innan problemen startade 2013 medan G2G ska ta oss från bra till bäst – from good to great, säger Christer Haglund, CEO för Caperio Holding AB.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>