Nutanix hjälper kanalpartners att sälja nästa generations molnlösningar

Ett nytt incitamentsprogram för partners samt ett nytt produkterbjudande tillsammans med Dell EMC XC.

Nutanix hjälper kanalpartners att sälja nästa generations molnlösningar 1Nutanix, den globala ledaren inom molnbaserade företagslösningar, introducerar idag ett nytt incitamentsprogram och förbättrade produkterbjudanden där Dell EMC driver nästa våg av företagsbaserade molnanpassningar för sina kunder. I det nya erbjudandet får Nutanix partners bättre ekonomiska incitament för att sälja Nutanix mjukvara och kunderna får fler valmöjligheter när de väljer industriledande hybridmoln- och hyperkonvergerade teknologier för sina datacenter. Med den nya produkten från Nutanix och Dell EMC får kunderna fördelarna med Nutanix operativsystem och support på valfri Dell EMC XC-plattform.

I ett steg för att fördjupa det befintliga starka partnerskapet mellan Nutanix och Dell EMC kommer båda företagen fortsätta kombinera sina produkter för att ge användarna fler lösningar och möjligheter att sälja till sina kunder. XC Foundations, det senaste tillskottet i XC-portföljen från Nutanix och Dell EMC:s OEM-partnerskap, består av Nutanix mjukvara förinstallerat på serverhårdvaran Dell PowerEdge 14G. XC Foundations finns tillgänglig idag och skiljer sig från andra produkter i Dell EMS:s XC familj på så sätt att kunderna kan köpa Nutanix-licenser fristående från det övriga paketet samtidigt som de får support direkt från Nutanix prisvinnande kundservice. Kunderna ges möjligheten att välja de användarvillkor som är optimala för deras affärsbehov, samtidigt som enkelheten med färdiga produkter bibehålls.

Utöver det presenterar Nutanix ett helt nytt incitamentsprogram som designats för att uppmuntra kanalpartner att rekommendera den senaste, moderna infrastrukturlösningen. Genom att förse partners med möjligheten att utbilda kunder inom Nutanix ledande lösningar hjälper företaget kunderna att bredda sina valmöjligheter bortom de traditionella företagens lösningar. Med det nya programmet kommer kunderna guidas för att dra full nytta av nästa generations molnbaserade företagslösningar.

Rabatten för partnerincitamenten innefattar:

  • Nutanix Dell EMC XC rabattprogram: belönar partners som säljer kvalificerade XC Foundation-noder med Nutanix mjukvara med en rabatt på upp till 3000 USD
  • Nutanix rabattprogram för nykundsförvärv: belönar partners med en femprocentig rabatt när de vinner över nya kunder till Nutanix.

– Samtidigt som Nutanix Enterprise Cloud OS fortsätter att vinna marknadsandelar som nästa generationens datacenterarkitektur vill vi ge kanalsäljare ytterligare skäl att se försäljning av Nutanix produkter som en huvuddel i sina portföljer, säger Rodney Foreman, Vice President of Global Channel Sales på Nutanix. Som ett kanalfokuserat företag jobbar vi dedikerat för att hjälpa våra betrodda partners att driva på användningen av våra innovativa produkter. De här nya incitamenten expanderar vårt nätverk av partners på marknaden som känner till värdet som Nutanix ger kunderna.

– Vi är stolta över att kunna samarbeta med både Nutanix, en ledande plattform i både vision och utförande för hyperkonvergerade och hybridmolnlösningar, och Dell EMC, en långtgående ledare och visionär i hårdvaruindustrin, säger Cheryl Neal, Vice President Data and Networking Solutions på Tech Data. Vi ser fram emot att agera som föredragen partner för att utföra dessa nya incitamentsprogram från Nutanix. Genom programmen är vi säkra på att kunderna kommer få större valmöjligheter att expandera sina teknikportföljer genom råd från deras betrodda kanalpartners på bland annat Tech Data.

– Som en betrodd OEM-partner till Dell EMC fortsätter Nutanix att förse kunder med hyperkonvergerade alternativ som ger dem nästa generations datacenter, säger Dan McConnel, VP Converged Platform and Solutions Division på Dell EMC. Det här nya partnerskapet ger både partners och kunder än mer attraktiva valmöjligheter från Nutanix och Dell EMC. Tillsammans och med ett nytt rabattprogram kan vi hjälpa partners stödja incitamenten för att välja den överlägsna kombinationsprodukten som Nutanix och Dell EMC innebär.

Mer information om NPN (Nutanix Partner Network) programmet och partnererbjudandet.