Hem LeverantörNutanix Nutanix tar in tidigare VMware-chef som ny VD

Nutanix tar in tidigare VMware-chef som ny VD

Publicerat av: Redaktionen

[KANALPARTNER] Nutanix har tagit in den tidigare VMware-chef Rajiv Ramaswami som VD och koncernchef.

Nutanix tar in tidigare VMware-chef som ny VD 2

Rajiv Ramaswami

Ramaswami ersätter grundare Dheeraj Pandey, som meddelade i augusti att han planerar att gå i pension.

Den nya VD:n tar med sig mer än 30 års branscherfarenhet till sin nya position, bland annat ledande tjänster på Broadcom, Cisco, Nortel, IBM och nu senast på VMware som Chief Operating Officer för Products and Cloud Services.

Ramaswami fick under sin tid på VMware möjlighet att se Nutanix på nära håll som en nyckelkonkurrent, och har nu möjlighet att leda företaget till nästa fas.

Rajiv Ramaswami hoppas kunna bygga vidare på sin branschkunskap för att fortsätta växa företaget.

– Jag har länge beundrat Nutanix som en formidabel konkurrent, en pionjär inom hyperkonvergerade infrastrukturlösningar och en ledare inom molnprogramvara. I nära samarbete med styrelsen, ledningsgruppen och de över 6 000 begåvade Nutanix-anställda runt om i världen kommer vi att bygga vidare på Nutanix starka grund inom innovation, samarbete och kundnöjdhet, säger Rajiv Ramaswami.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>