Hem Nyheter Nutanix utser Cyril VanAgt till att leda kanalpartner- och OEM-aktiviteter inom EMEA

Nutanix utser Cyril VanAgt till att leda kanalpartner- och OEM-aktiviteter inom EMEA

Publicerat av: Redaktionen

Rollen kommer innebära ett huvudansvar för den totala partnerförsäljningen och marknadsföringsprogrammen för kunder och partners med banbrytande teknikportföljer för multi-cloud-eran.

Nutanix utser Cyril VanAgt till att leda kanalpartner- och OEM-aktiviteter inom EMEA 2

Cyril VanAgt, Nutanix

Nutanix, som är ledande inom molnlösningar till företag, har utsett Cyril VanAgt till att leda deras kanalpartner- och OEM-verksamhet i Europa, Mellanöstern och Afrika. VanAgt kommer att övervaka alla Nutanix marknadsrelationer med återförsäljare, distributörer, regionala systemintegratörer och teknikpartners i EMEA-regionen, och ge dem möjligheterna som krävs för att tillämpa företagets senaste teknik.

I synnerhet kommer VanAgt att ansvara för att driva Nutanix Channel Charter,. Ett strategiskt initiativ för att stärka företagets relationer med återförsäljarna genom att ge dem möjlighet att lyckas via både försäljningscykeln och sina egna kunders tekniska livscykler, vilket i slutändan möjliggör alla deltagare att vara konkurrenskraftiga i den moderna eran med multimolnbehov och kapacitet.

VanAgt anslöt sig till Nutanix i oktober 2014 och har varit ansvarig för kanalförsäljning i de södra europeiska territorierna i EMEA-regionen sedan dess.

På fyra år strukturerade han Nutanix distributionsnätverk och byggde ett starkt kanalsekosystem i denna del av EMEA. Den organisation som inrättades av VanAgt möjliggjorde beredskapen och autonomin för kanalpartnerna inom Nutanix i Frankrike, Italien, Iberia, Schweiz och fransktalande Afrika samt förvandlade denna region till en modell för samarbete mellan Nutanix och dess kanalnätverk. VanAgts ansvar utvidgades ytterligare under 2018 med tillägg av OEM- och allianspartnerhantering.

Sammy Zoghlami, Senior Vice President för försäljning för Europa, Mellanöstern och Afrika, kommenterade Herr VanAgts utnämning:

– Jag är mycket glad över att Cyril ska leda vår kanal- och OEM-verksamhet i EMEA. Dessa relationer är kritiska delar för marknadsföringen av Nutanix och våras lösningar. Cyrils stora erfarenhet av teknik, samarbeten och implementering kommer se till att dessa partners får maximal nytta och värde av vad dessa innovativa produkter har att erbjuda dem.

Cyril VanAgt anslut till Nutanix efter en 14-årig karriär på NetApp i Frankrike. Han utbildades vid ISEN Institut Supérieur d’Electronique et du Numérique, Frankrike, och tog examen i mikroelektronik, datavetenskap och telekommunikationsteknik. Han har också en forskarutbildning från Télécom Paris-institutionen inom bildbehandling och TV-system.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>