Ny Aruba-chef ska öka partnerintäkter
Hem LEVERANTÖRARUBA Ny Aruba-chef ska öka partnerintäkter

Ny Aruba-chef ska öka partnerintäkter

Publicerat av: Redaktionen

ArubaAruba Networks tar ny EMEA-chef från Siemens Enterprise Communications, Wolfram Fischer. Det är väl sådär intressant ur ett svenskt perspektiv. Men hans främsta uppdrag borde ge betydande avtryck för Aruba-partner även här i norr.

Det handlar om att öka försäljning och utöka sina marknadsandelar via sitt partnernätverk. Hans peptalk i pressmeddelandet:

– Arubas nästa generations Wi Fi-lösning placerar oss i framkant för en marknad som växer exponentiellt. Med vår omfattande portfölj fortsätter vi att möta och överträffa kraven i vår allt mer uppkopplad värld. Jag ser fram emot att utöka dessa tjänster ytterligare i hela EMEA-regionen och bidra till att förverkliga Arubas vision för ett enkelt, säker och tillförlitlig trådlöst nätverk.”

Herr Fischer är såklart ingen duvunge. Före tiden på Siemens Enterprise Communications (som nu har stöpts om till Unify) tillbringade han inte mindre än 25 år på HP.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00