Nu testar vi en ny funktion i appen
Hem Teknik Ny funktion där man kan låna ut sin biljett testas nu i appen

Ny funktion där man kan låna ut sin biljett testas nu i appen

Publicerat av: Redaktionen

Äntligen går det att låna ut sin 30- och 365 dagars biljett i appen och på Mitt konto.

Det går även att överlåta (ge bort) sin biljett till någon annan. Men vi är fortfarande i en test-fas och vill därför gärna ha våra kunders synpunkter.

Därför har vi lagt upp en digital videofråga, där våra kunder kan gå in och säga vad de tycker. På samma ställe kan vi på ett smidigt sätt få en dialog och en bättre förståelse för hur våra kunder upplever tjänsten.

Funktionen att kunna låna ut sin digitala biljett har varit efterfrågad av våra kunder. Ett plastkort kan lånas ut inom exempelvis familjen. Men en biljett i appen har tidigare varit låst till en mobiltelefon och därför svårare att låna ut.

Nu testar vi en ny funktion i appen

Ny funktion där man kan låna ut sin biljett testas nu i appen.

Så här funkar Låna ut funktionen:

Om man har en 30- eller 365 dagars biljett kan man låna ut den hur många gånger man vill, men till max tre personer. Biljetten lämnas tillbaka automatiskt kl. 04.00 morgonen efter att den lånats ut. Biljetten kan lånas ut både till app och kort. Mottagaren måste ha registrerat sitt mobilnummer antingen i vår app eller på Mitt konto.

Så här funkar Överlåta funktionen:

Man kan nu även överlåta (ge bort) sin biljett i både appen och på Mitt konto. Det går bara att överlåta biljetter som inte är aktiverade.

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>