Hem Kvinnor på Kanalen Ny kanalchef på Dell Technologies

Ny kanalchef på Dell Technologies

Publicerat av: Redaktionen

[KVINNOR PÅ KANALEN] Dell Technologies utannonserar idag Rola Dagher som ny kanalchef. Hon kommer framöver bland annat leda Dell Technologies globala partnerstrategi, och tillträder rollen den 7 september.

Ny kanalchef på Dell Technologies 2

Rola Dagher

Rola Dagher ansluter till Dell Technologies efter tre år som chef på Cisco Systems Canda. Tidigare har hon också varit partneransvarig för Bell Canada i 13 år. Hon har lång erfarenhet av att underlätta partnerkomplexiteten och leverera enkelhet till kunder.

— Våra partners är grunden i vår framgång, både nu och framöver, och jag är inspirerad över den passion och det driv som finns hos Dells kanalteam. Jag vill skapa engagemang genom att lyssna, lära och leda genom våra partners för att leverera bästa möjliga lösningar och en kundupplevelse som sätter digitalisering i första hand. Jag ser fram emot att bygga vidare på våra starka partnerrelationer och leda denna organisation till ytterligare framgång, säger Rola Dagher.

 

 

 

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information>>