Ny nordisk chef ska vidareutveckla och lyfta Software AG i Sverige
Hem Nyheter Ny nordisk chef ska vidareutveckla och lyfta Software AG i Sverige

Ny nordisk chef ska vidareutveckla och lyfta Software AG i Sverige

Publicerat av: Redaktionen

Software AG har utsett Bo Gyldenvang till ny nordisk chef, ansvarig för att utveckla Software AG:s verksamhet i Danmark, Sverige, Norge och Finland. Software AG:s nordisk huvudkontor ligger i Kista utanför Stockholm.

Ny nordisk chef ska vidareutveckla och lyfta Software AG i Sverige 1

Bo Gyldenvang, Nordisk chef Software AG

Med Bo Gyldenvang som ny nordisk chef ska Software AG än mer stärka sina erbjudanden inom digital transformation – ett område med en mycket snabb utveckling och affärspotential i takt med att allt fler företag och organisationer digitaliserar sina system och affärer. Software AG kan erbjuda alla de väsentliga byggstenarna som behövs för att hantera den nya tidens informationsarkitektur som är central för företagens övergång till en alltmer digital framtid.

Ambitiös plan för Norden och Sverige

“Software AG har mycket stor potential, och är ett av de mjukvaruföretag som är bäst rustade för att hjälpa företag i deras digitala utveckling. Alla talar om ”disruptive” och digital transformation, men i själva verket har vi bara sett toppen av isberget. Vi kommer att se en våg av utvecklings- och transformationsprojekt de kommande åren, och Software AG känner redan av detta med tanke på att antalet projekt som vi blir inbjudna att offerera på ständigt ökar. Jag ser fram emot att komma ut och presentera våra senaste lösningar för både befintliga och blivande kunder,” säger Bo Gyldenvang.

Bo Gyldenvang ser det också som en av sina huvuduppgifter att stärka marknadens och särskilt deras kunders upplevda värde när de arbetar med Software AGs digitala business plattform för utveckling och transformation.

“Generellt tenderar människor och företag att överskatta teknik och trender på kort sikt för att sedan underskatta dem på längre sikt. Vi är någonstans mittemellan här i Norden. Därför har jag en förväntan om att Software AG kan fördubbla sin omsättning inom de närmaste två till tre åren,”säger Bo Gyldenvang”.

Internet of Things driver tillväxten inom digital transformation

Inom de digitala tranformationsprojekten så ser Software AG särskilt att Internet of Things (IoT) är ett område där fler och fler företag letar efter konkreta projekt. Detta bland annat inom:

•  service och underhåll, där enheter och maskiner kommunicerar sin förbrukning, slitage

och status i realtid.

•  logistik, där apparater och produkter spåras i realtid

•  produktion, där uppgifter om produktionsmiljöer tas emot i realtid

•  konsumentbeteende i den fysiska världen där tid, plats och beteende analyseras löpande

i realtid för att förbättra kundupplevelsen.

“De många anslutna enheterna inom IoT kräver integrerad programvara och mängden data från det ökande antalet fysiska enheter kräver mjukvara för bland annat analys, business intelligence, maskininlärning, fördjupad förståelse etc. Det är avancerade behov, där Software AG har svaret innan lösningar samt plattformar, och det är en av anledningarna till att jag förväntar mig en betydande tillväxt för Software AG i Norden och resten av världen,” betonar Bo Gyldenvang.

 

 

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>