Ny produkt från Smartsign skapar förutsättningar för säkrare möten
Hem Säkerhet Ny produkt från Smartsign skapar förutsättningar för säkrare möten

Ny produkt från Smartsign skapar förutsättningar för säkrare möten

Publicerat av: Redaktionen

Smartsign Room ger säkrare möteslokaler

Ny produkt från Smartsign skapar förutsättningar för säkrare mötenMed Smartsign Room blir det lätt för företag att få översikt över sina mötesrumsscheman och undvika dubbelbokningar, så att inte alltför många människor samlas på för små ytor.

Skärmen visar tydligt hur många som får vistas i rummet och med ett textmeddelande kan man enkelt kommunicera till exempel städrutiner och övriga restriktioner till mötesdeltagarna.

–Det känns helt rätt att leverera en digital mötesrumsbokare som skapar förutsättningar för tryggare möten i dessa tider säger Daniel Petterson, säljchef på Smartsign.

– Förr premierades mötesrum med fin utsikt och modern inredning. Nu vill folk hellre ha rymliga rum med bra ventilation och noggranna städrutiner. Tack vare Smartsign Room får man en enkel översikt och kan boka ett mötesrum med rätt förutsättningar direkt, fortsätter han.

Med blicken långt fram

Smartsign är en av världens ledande leverantörer av mjukvara för digital skyltning sedan starten 1997, och lanseringen av den nya produkten Smartsign Room visar att företaget fortfarande strävar framåt.

–Smartsign Room gör oss till en än mer komplett leverantör för många av våra kunder som tack vare denna produkt kan vända sig till en och samma leverantör för sina digitala skärmar säger Maria Dahlström, vd på Smartsign.

–Lanseringen av Smartsign Room är bara en av de pusselbitarna vi lägger för att visa våra befintliga och blivande kunder att vi har mycket spännande som händer och att vi har en häftig resa som väntar oss fortsätter hon.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>