Ny programvara ger förbättrad säkerhet och effektivitet till Epsons skannings- och utskriftsmiljöer

Epson Print Admin skapar en säker åtkomstkontroll med senarelagda utskrifter, vilket effektiviserar användarprocesserna samtidigt som det främjar kostnadsbesparingar och miljömässigt ansvar.

Epson tar steget ut på marknaden för utskriftsprogramvaror med Epson Print Admin. Med denna serverbaserade lösning kan små, medelstora och stora företag stärka sin dokumentsäkerhet genom användarautentisering på enheter och ta kontroll över sina utskrifts- och skanningskostnader. IT-Kanalen.se Epson Print Admin är intuitivt att använda och utformat för enkel fjärrhantering samt för att integreras med befintlig arkitektur och befintliga enheter, vilket säkrar kompatibiliteten.

Alla kunder kan utvärdera denna innovativa lösning utan licenskostnad för upp till två enheter. Det finns ytterligare licenser att tillgå för en, fem, 20 eller 50 enheter, för maximal flexibilitet. Epson Print Admin ger användarna möjlighet att utnyttja fördelarna med Epsons prisbelönta bläckstråleteknik för företag, som har utformats för att hjälpa företagen att minska sitt spill, sin energiförbrukning samt sina koldioxid- och ozonutsläpp enligt angivet i: www.epson.se/maketheswitch.

Autentisering av användarprofiler skyddar mot obehörig användning av dina enheter och skapar en säker miljö för utskrift, skanning och kopiering. Så fort medarbetarna har autentiserats får de åtkomst till personligt anpassade användargränssnitt på kompatibla enheter, så att de kan lägga mindre tid på att hitta rätt funktioner och mer tid på att få saker gjorda.

Meddelanden kan ställas in för att informera användarna om hur de skriver ut på ett ansvarsfullt sätt. På så sätt kan du motivera användare att inte göra onödiga eller slösaktiga färgutskrifter vid skapande av utskriftsjobb. Inbyggda, kostnadsbesparande regler och personliga arbetsflöden för skanning via ett enkelt knapptryck säkerställer att företagen får full kontroll över sina utskrifts- och skanningsdokument.

Ett stort utbud av rapporter och analyser möjliggör fullständig transparens, samt gör det möjligt för företag att skräddarsy sina utskriftsregler i syfte att främja kostnadseffektiva utskriftsbeteenden med låga spillnivåer. När det gäller att spåra och sänka utskriftskostnader säkerställer apparatens förmåga att fördela faktureringskoder och att matcha antalet utskrifter till kostnadscentran en enkel budgethantering.

Maths Arvesjö, Försäljningschef för B2B på Epson i Sverige, säger: “Detta bygger på vår framgångsrika strategi att erbjuda en komplett lösning för företag. Tillsammans med vår öppna plattformsarkitektur för våra bläckstråleskrivare för företag, vår lösning för skrivarparkshantering, Epsons enhetshantering och vår hanterade utskriftstjänst för små och medelstora företag, Print365, har vi utökat det utbud av mervärdes-utskriftstjänster som vi erbjuder företagen genom att även erbjuda kostnadsbesparande och miljömässiga fördelar.”

Post Comment