Samsung Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G: Fantastiska upplevelser för alla
Hem Produkt NyheterMobilerSamsung Ny Samsung Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G: Fantastiska upplevelser för alla

Ny Samsung Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G: Fantastiska upplevelser för alla

Publicerat av: Redaktionen

Med Samsungs ljusare skärmar, mer avancerade kameror och längre batteritid än sina föregående modeller, levererar den nya Galaxy A-serien enastående mobilteknik för alla

Samsung Electronics lanserar idag Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G – två innovativa smartphones som följer Samsung Galaxys strävan att designa fantastiska mobilupplevelser. De nya tillskotten till den populära Galaxy A-serien hjälper användare att filma stadiga och klara videor, se tydligt även i starka ljusförhållanden och göra mer av det de älskar med en batteritid som räcker i mer än två dagar.

”Avancerade mobilupplevelser är alltmer väsentliga för vardagslivet,” säger Andreas Bergqvist, IM Nordic Product Manager på Samsung Electronics Nordic. ”Med ständiga förbättringar till Galaxy A-serien ser vi till att fler människor runt om i världen kan få tillgång till våra transformativa innovationer.”

Ta fantastiska foton både dag och natt – förbättrade med kreativa redigeringsverktyg

Genom Samsung Galaxys Nightography och AI-funktioner levererar Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G fantastiska bilder med klar kvalitet även i ljusa förhållanden. Oavsett om användare vill fånga den perfekta selfien eller ansluta till videosamtal så erbjuder Galaxy A54 en häpnadsväckande detaljrikedom tack vare sin 32 MP frontkamera.

Även med ostadiga händer, eller när man filmar på språng, kan användarna vara säkra på att fånga fantastiskt innehåll. Genom att motverka skakningar och suddighet med förbättrad optisk bildstabilisering (OIS) och digital bildstabilisering för video (VDIS), skapar de nya mobiltelefonerna videor med enastående tydlighet. För äventyr i mörker och i lågljusförhållanden hjälper funktionen Night mode att fånga mer detaljer genom att bredda kamerans pixlar.

För första gången i Galaxy A-serien har användare nu också möjligheten att ta bort oönskade skuggor och reflektioner med hjälp av förbättrade redigeringsverktyg.

Upplev en fantastisk prestanda med en livfull skärm

Båda enheterna är utrustade med fängslande super-AMOLED-skärmar, vilka mäter 6,4 tum på Galaxy A54 5G och 6,6 tum på Galaxy A34 5G. Båda skärmarna har uppgraderats för att ge ökad synlighet utomhus, även under starkt solljus. Med förbättrad Vision Booster och en 120 Hz uppdateringsfrekvens kan skärmarna hålla jämna steg med användarna när de rör sig mellan olika ljusförhållanden.

Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G garanterar också upp till fyra generationer av OS-uppdateringar och fem års säkerhetsuppdateringar. Dessa funktioner gör att användare kan få tillgång till den senaste programvaran och säkerheten för att hålla mobiltelefonen igång längre.

Håll dig uppkopplad utan att kompromissa på säkerhet

Samsung Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G: Fantastiska upplevelser för allaMobilupplevelser idag kräver avancerad säkerhet. Med Samsung Knox hålls data låst och säker med mobilsäkerhet av försvarsgrad. Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G ger användare tillgång till säkerhets- och integritetsfunktioner som gör det lätt att se hur appar spårar data och ger möjlighet att enkelt begränsa datainsamling. När användare vill dela viktiga filer som innehåller känslig eller personlig information med hög nivå av integritet och kontroll, finns funktionen Privat Share tillgänglig. Denna gör det möjligt för användare att dela filer enbart med utvalda mottagare inom angivna tidsgränser och med avaktiverade skärmbilder.

Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G är också kompatibla med Samsung Galaxys-ekosystem för att ge sömlös anslutning mellan enheter.

Pris och tillgänglighet

Galaxy A54 5G kommer att finnas tillgänglig i fyra färgalternativ: Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet och Awesome White. Galaxy A34 5G kommer att finnas tillgänglig i fyra färgalternativ: Awesome Lime, Awesome Graphite, Awesome Violet och Awesome Silver. Med start i mars kommer både Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G att finnas tillgängliga på utvalda marknader i Europa och Sydostasien.

Galaxy A54 5G och Galaxy A34 5G finns tillgängliga i två olika minnesstorlekar, 128GB och 256GB.

Rekommenderat cirkapris för Galaxy A54 5G är från 5 790 SEK.

Rekommenderat cirkapris för Galaxy A34 5G är från 4 490 SEK.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>

-
00:00
00:00
Update Required Flash plugin
-
00:00
00:00