Ny Toughbook-studie: Vaga standarder för robusta mobila datorenheter skapar förvirring hos köparna
Hem Produkt NyheterKamerorPanasonic Ny Toughbook-studie: Vaga standarder för robusta mobila datorenheter skapar förvirring hos köparna

Ny Toughbook-studie: Vaga standarder för robusta mobila datorenheter skapar förvirring hos köparna

Publicerat av: Redaktionen

Panasonic uppmanar inköparna av robusta enheter för professionellt bruk att titta närmare på tillverkarnas löften.

Ny Toughbook-studie: Vaga standarder för robusta mobila datorenheter skapar förvirring hos köparna 2Det saknas nämligen branschstandarder för när en enhet faktiskt kan betecknas som robust. Inköparnas osäkerhet kring detta belyses i en ny studie som företaget idag presenterar.

Köpare av robusta mobila datorenheter för företagsbruk är osäkra kring begrepp, termer och standarder som beskriver hur robusta deras bärbara datorer, datorplattor och handdatorer egentligen är. I en ny studie, där 250 brittiska inköpare av mobil datorteknologi för företag ingår, framgår att hela 85% av inköparna tror att det redan finns standarder för robusthet i branschen, trots att så inte är fallet.

Studien, som utförts av undersökningsföretaget Opinion Matters på begäran av Panasonic Toughbook, visar att tillverkarnas vaga benämningarna kring vad som kan betecknas som robust teknologi, skapar förvirring på på marknaden. Samtidigt säger 88% av inköparna att tålighet och robusthet är mycket eller rätt viktigt för dem när de överväger att köpa in nya ruggade enheter till sina företag.

För att hjälpa inköparna att välja välja rätt produkter för just deras medarbetare, presenterar nu Panasonic ett Rugged Confusion Whitepaper baserad på ovanstående studie, samt följande råd:

Fråga alltid din leverantör:

• Om de har MIL-STD810G- och IP-certifikat för att stödja eventuella test- eller standardkrav.

• Hur deras produkter är utformade för att vara både lättviktiga och robusta.

• Om det militära standardtestet har utförts på bara en eller på flera enheter.

• Vilka skärminställningar enheter stödjer.

• Om enheten har hög batterikapacitet och utbytbar design för att förbättra TCO och ROI.

• Vilka portar och gränssnitt som ingår i huvudenheten utan adapterlösningar.

• Hur enheterna stödjer problemfri dataöverföring och de senaste anslutningsstandarderna.

• Hur enheternas strömhantering kan optimeras.

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>