Ny u-serie av säkerhetskameror levererar den välkända panasonic- prestandan till ett rimligt pris

Tretton instegsnätverkskameror med hög bildkvalitet som är utvecklade för undervisning, små företag, retail, logistik och många andra användningsscenarion.

Ny u-serie av säkerhetskameror levererar den välkända panasonic- prestandan till ett rimligt pris 1Panasonic har presenterat sin nya i-Pro Extreme U-serie av nätverkssäkerhetskameror. Familjen, som består av tretton nya inom- och utomhuskameror, tillhör de mer prisvänliga alternativen i Panasonics portfölj och bevarar den välkända prestandan, bildkvaliteten och pålitligheten som Panasonics kunder förväntar sig. U-serien bjuder på ett brett sortiment av kameror med både dome- och cylinderform, fast eller anpassningsbart fokusobjektiv, Full HD och 4MP samt vatten- och vädertålighet.

Den nya serien är idealisk för prismedvetna företag inom undervisning, logistik, hälsa, kontorsmiljöer och retail.

U-serie-kamerorna levererar tydliga bilder både natt och dag och i dålig belysning. IR-LED-teknologin säkerställer klara färger och en skarp bild dygnet runt. Kamerorna använder sig av Panasonics iA (Intelligent Auto)-teknologi för att anpassa kamerans inställningar automatiskt efter ljus, motiv och scen för att undvika bildförvrängningar som motion blur på föremål som rör sig. Kamerornas Super Dynamic-funktioner säkerställer en bredare räckvidd så att alla hörn och kanter täcks och det inbyggda korridorläget anpassar kamerans synvinkel så att även trappor och långa korridorer kan fångas av en enda kamera.

Utomhusmodellerna lever upp till Panasonics rykte om att vara pålitliga och hållbara och är tåliga mot vandalism via IK10-skyddet samt vatten- och dammtålig. De levereras också med skruvar som skyddar mot rost.

Liksom alla andra kameror i i-Pro Extreme-plattformen använder U-serien H.265-komprimering och intelligent mjukvara för att minska mängden videodata, vilket ökar bandbreddseffektiviteten och minskar behovet för lagringsplatser samt kostnader.

Den intelligenta designen och förpackningen av U-serien gör den snabb och enkel att installera. Du kan till exempel ansluta och konfigurera kamerorna före installation medan de fortfarande ligger i kartongen. De kommer också med motoriserad zoom och autofokusfunktion för snabbare installation.

”U-serien är den idealiska kameraserien för företag som kräver en kostnadseffektiv säkerhetslösning, men som inte har råd att kompromissa med prestanda, bildkvalitet och pålitlighet. Kameraserien levererar en fantastisk samlad säkerhetslösning tillsammans med Panasonics kostnadsfria Video Insight Management-mjukvara, så att företag kan få ro i sinnet – både säkerhetsmässigt och ekonomiskt,” säger Gerard Figols, europeisk chef för Panasonic Security Business Unit.