Ny upphandlingslösning digitaliserar och effektiviserar hela upphandlingscykeln
Hem Produkt Nyheter Ny upphandlingslösning digitaliserar och effektiviserar hela upphandlingscykeln

Ny upphandlingslösning digitaliserar och effektiviserar hela upphandlingscykeln

Publicerat av: Redaktionen

ServiceNow lanserar nu en ny lösning för att digitalisera, automatisera och effektivisera upphandlingar i organisationer.

Procuerment Service Management (PSM) integreras i företagets ledande Now-plattform och gör det möjligt för upphandlingsteam i organisationer att lösa fler förfrågningar med självbetjäning och lägga mer fokus på strategiska arbetsuppgifter.

”Med den nya upphandlingslösningen kan vi på ett unikt sätt strömlinjeforma processerna för upphandlingsteam och hjälpa medarbetare att själv snabbt och enkelt lösa frågor kopplat till upphandling,” säger Kirsten Loegering, ansvarig för ERP-lösningar på ServiceNow. “På det sättet kan upphandlingsteam låta enklare förfrågningar hanteras av digital självbetjäning och själva mer fokusra på strategisk uppgifter kopplat till upphandling.”

Ny upphandlingslösning digitaliserar och effektiviserar hela upphandlingscykelnSiffror från ServiceNow visar att endast hälften av alla förfrågningar till upphandlingsteam egentligen handlar om inköp och därför vill företaget med den nya lösningen digitalisera hanteringen av dessa förfrågningar och frigöra tid för upphandlingsteam att fokusera på de uppgifter som skapar mest värde.

Dessutom blir det möjligt att erbjuda leverantörer till organisationen en mer inbjudande och interaktiv användarupplevelse.

”Både verksamheter och teknik utvecklas i rasande takt och det inkluderar även upphandlingsteam som behöver hitta nya sätt att lösa sina uppgifter,” säger Patrick Reymann, Research Director på IDC. “ServiceNows nya lösning möter verksamheter i detta och gör det enklare att digitalisera och effektivisera upphandlingsprocesser och skapa en bättre användarupplevelse med automation och optimering av arbetsflöden.”

Nya Procurement Service Management integreras i ServiceNows ledande Now-plattform, den flexibla och kraftfulla plattformen som möjliggör digital utveckling och innovation via hyperautomation och bland annat lågkodsutveckling och artificiell intelligens. Plattformen motverkar silos i organisationer och förenar nya, gamla och ostrukturerade datakällor till ett strömlinjeformat flöde som snabbar på digital transformation i organisationer.

 

Relaterade Artiklar

Vi använder cookies och andra identifierare för att förbättra din upplevelse. Detta gör att vi kan säkerställa din åtkomst, analysera ditt besök på vår webbplats. Det hjälper oss att erbjuda dig ett personligt anpassat innehåll och smidig åtkomst till användbar information. Klicka på ”Jag godkänner” för att acceptera vår användning av cookies och andra identifierare eller klicka ”Mer information” för att justera dina val. Jag Godkänner Mer Information >>